Symkoc Kızlar bebeğim iki buçuk aylık burnu tıkanıyo aspiratör ile temizliyorum ama gece uyurken yine tıkanıyo ne yapabilirim rahat nefes alması için
MucizemGeldi Symkoc oğlum birkac aylikken soğan kesip başucuna koyuyordum uzerine birkac tane karanfil de saplayabilirsiniz. O zaman petekler acikti ama simdide faydasi olacagini dusunuyorum
Demiralp60 Symkoc bende serum fizyolojiden sonra aspiratörle çekiyorum ama sonrasında yine nefes almakta güçlük çekiyor hatta gece uyurken horlarmış gibi ses çıkarıyor
Esraabozdemir09 Solisyonlar var eczanede satılan onları kullanabilirsin . Ben mustela nin kullanıyorum acıyor burnunu hemen
Symkoc MucizemGeldi bunu deneyeyim umarım işe yarar çünkü tıkanıyo uyumuyor bu sefer Demiralp60 benimki de öyle bi arkadaş soğan dilimleyip başına koyun yazmış o iyi geliyormuş onu deniycem şimdi
Symkoc MucizemGeldi bunu deneyeyim umarım işe yarar çünkü tıkanıyo uyumuyor bu sefer Demiralp60 benimki de öyle bi arkadaş soğan dilimleyip başına koyun yazmış o iyi geliyormuş onu deniycem şimdi
Srfnr1 Symkoc canim aspirator kullanma bence benim.oglumda 2 aylik sutunden damlat 1 2 damla oyle sumuk yumsuyo akiyo akmasada burnunn ucuna geliyo hapsrinca cikiyo yada ben pamukla aliyorum hemen
Bereninannesi_ Bebeğinin başını sıcak tut sürekli şapka tak kafadan çabuk üşüyor bebekler hemen tıkanıyoe burnu benim bebeğimde oyle
Minikerkegim Soğanı ikiye kesip içlerine de bes altı tane karanfil sapla bas ucuna koy uyurken. Kullandığım ilaçlardan daha fazla işimize yaradı. Bir de buhar kompresörü evinizde bulunsun gece cok rahat yatırır bebeğinizi