DefneRana3881 Ne yapsam opss yanlış oldu diyen uygulama!! eski sohbetleri demi sildiniz acaba ilk adım ayakkbısı alacam sohbetleri tarıyorum böyle bi başlık çıkmıyo
Thesra thelake Olayın adminle alakası yok ✌️ Bu tür platformlar bu tarz sistemsel sorunlarla er ya da geç karşılaşırlar.. Ayrıca şu an hiç bir sıkıntı olmadan takır takır çalışıyor dilekcim sevgiler💜🌿
Cennetinsusu thelake Valla şuan da bnde mücadele içerisindeyim. 🤣 sana cevap yazma mücadelesi içindeyim. Yazdığıma pişman olmuş durumdayım 🤦♀️
thelake Thesra biliyorum cnm benimki sadece şakaydı 😉 hala sorun yaşıyorum ben yorum yazarken giriş yaparken 🙈
musmutluanniskos Thesra hiç de takır takır çalışmıyo valla paraya kıysınlar da adamakıllı yaptırsınlar şunu birine artık
Minikcivcivim Thesra ben hala sorun yaşıyorum ama sorun ben de mi yani? İnternetim ve telefonum diğer tüm uygulamalarım da takır takır işliyor bu uygulama hariç, bence hala sorun sizde.
Thesra thelake Normal şartlarda sorun olmaması lazım👌 Ama yaşıyorsan bir sebebi vardır elbette belki yeni bir şeyler deneniyorsa ondan olabilir💜🥰
musmutluanniskos Thesra hiç de takır takır çalışmıyo valla hala çıldırtıyor😉 ne bir şey aratılabiliyor ne yorumlar gidiyor. Bıktık
musmutluanniskos Thesra hiç de takır takır çalışmıyo valla hala çıldırtıyor😉 ne bir şey aratılabiliyor ne yorumlar gidiyor. Bıktık
Thesra DefneRana3881 Eskiler eskide kaldı😬 Şaka yapıyorum bazen eski postlar silinebiliyor bu durumda yenisini açın 🤷🏽♀️
Thesra musmutluanniskos Bende çalışıyor öyle göz kırpmalı emoji koyunca cool olup laf koymuş olmuyorsunuz bilin istedim!
musmutluanniskos Thesra siz de doğru olmayan bir şeyi savunmayın o zaman✌️ Günlerdir hatta haftalardır çözülemedi nasıl bir şeyse artık😄
Thesra musmutluanniskos Doğru kişiye göre bakış açısına göre değişen bir olgu durumudur😊 Doğru olmayandan ziya de kendimde sorun olmadığını savunuyorum aradaki farkı buydu aslın da 😌
musmutluanniskos Thesra çoğu kullanıcıda hala birçok sorun mevcut. Umarım hallolur bi an önce. İnsanın sinirlerini bozuyo