Winnithepooh Benisahtesevme2 şaka bı yana üstte kalsın diye pistunuz ayrı yazıyorum bilen yazar ins. 😇
Alya-Sena Benisahtesevme2 toki degl ki bu sifir daire alanlara kredi imkani dediler. Odemesi kolay ya ilk 3 yil bi kismini onlar karsiliyor benm kiram suan 2500 yazin 5 bin olacak kenarda biraz param da var acikcasi kredi cikarsa kendi evime odemeyi tercih ediyorm yoksa ev almak hayall
Mucem Hesaplamalarıma göre 3,5 milyona istanbulda ev bulabilirsem 15 yılda 5,5 olarak ödeyecekmişim. Ve aylık yaklaşık 25.000 kadar ödemesi var. Yani bilemedim. Sanırım beni aşıyor.
Benisahtesevme2 Mucem baya fazla konut fiyatları bellı değil ama denk 25 aylık ödeme olarak bızıde aşar
TheMomm Benisahtesevme2 Geri odeme sartiyla bakanlık ilk 3 yıl bi miktar ödemede yardımcı olacakmısta ne kadar olabilir ay bilmiyorum ev alalım mı diye çabalıyorlar almayalım diye mi anlamadım bende
TheMomm biraslanmiyavdedi Haberleri gördün mü dünden beri millet twitter da #25yetmez diye twit attilar bugün zam %30 yapıldı 😬
Benisahtesevme2 Alya-Sena nasıl yanı suan açıkladıkları toki konutlarının orta gelir sevıyesı değil mi😀
Alya-Sena Benisahtesevme2 hayir toki baska bu baska. Sabah dinledm bakani da 0.69 a sabitleyip orta gelirli vatandaslara ev almasi icin yuzde 10 pesinatla sifir daire icin kredi.
biraslanmiyavdedi TheMomm Gördüm ya gördüğümden beri bu kadar yüksek ek zammı nereye harcasam diye düşünüyorum, Allah’ım ne zor iş zengin olmak :)