Sedakaplan Merhaba kızlar ben oğlumu sünnet yaptrmak istiyorum İstanbul Bahçelievler de oturuorum bildiğiniz sünnetçi yada özel hastane olabilir ama daha uygun fiyatlarda bildiğiniz varsa yardımcı olurmusunuz
MESoydan Sedakaplan ben Medilife Bağcılarda yaptırdım çocuk cerrahi doktoruna çokta memnun kaldım oğlum 4.5 aylık 3 hafta önce yaptırdık
metay5 Sedakaplan bende yaptırmayı düşünüyorum Ümraniye afiyet hastanesinde doktora tanıdığımız oğlunu bahçeşehirden getirdi yani doktor çok iyiymiş ücret 250
MESoydan Sedakaplan lokal oldu canım ilacın etkisiyle uyur dediler ama bizimki uyanıktı sadece o bölgeyi uyuşturdular zaten çok hareket etmedi
Bartununannesi Bahcelievlerde sünnetçi dr Mustafa Demirelli var biz orda yaptırdık. Videoları var internette işinin ehli. Klamp yöntemi ile yapıyor bizim klamp yarıya kadar çıkmıştı gece 2de aradığımızda bile cevap verdi¹
Bartununannesi Bahcelievlerde sünnetçi dr Mustafa Demirelli var biz orda yaptırdık. Videoları var internette işinin ehli. Klamp yöntemi ile yapıyor bizim klamp yarıya kadar çıkmıştı gece 2de aradığımızda bile cevap verdi¹
Bartununannesi Sedakaplan dikişsiz kanamasiz yeni yöntem sunnet. Pipinin etrafına bi aparat takıyorlar