Çoçugum 37günlük iki saate bir uyanıp emmek istiyor uyku süresini uzatabilceğim bi öneriniz varmı doktor kontrolumuzde kilomuz cok iyi çıktı 5-6saat uyuyabilir kaldırna dedi ama uyumuyoki 😅 keşke 6saat uyusa geceleri
HilalAnl 37 günlük bebeğin zaten 2 saatte bir beslenmesi lazım. Büyüdükçe o uyku vaktini kendi ayarlıyor zaten inanın. Benim bebeğim 50 günlükken gece uykusu 5 saate çıkmaya başlamıştı ve bunu kendi ayarlamıştı. Kendiliğinden gelişiyor merak etmeyin.
HilalAnl emzirme süresini uzatabilirsiniz karnı daha çok doyacağı için daha uzun uyuyacaktır.tabi her uyanması acıkma olarak algılanmamalıda.
HilalAnl aynen 2 bilemedin 2,5 saat 😕
HilalAnl benim kız 5 aylık ona rağmen o kadar uyumuyo yarım saat veya saatte bir memeye uyanıyo gündüz toplasam 3 saat uyuyodur yani bukadar takılmayın bunlara bebeğiniz daha çook küçük
HilalAnl kilosu kaç canım
Kizlar benimde bebeğim 43 günlük ve 3 4 saatte anca uyanıyor normal mi yani bu durum endiselenmistim ben ac kaliyor diye :) gerci kilo alimi normal gidiyor.
Benim 31 günlük gündüz hiç uyumuyor haline sükret😃 bırak iki saat uyusun o dA iyi
Bebekbilgen benim oğlum da 31 günlük uyutuyorum 2 dk sonra geri uyaniyor sanki saatlerce uyumuş gibi gözlerini direk aciyor ta uyumuyor gecede 1 saatte bir kalkıyor sizin gece nasil
[bilinmeyen] denicem ☺️
Benim kızım 4 aylık uyku saatini ayarlamak çok önemli saat dokuz en geç dokuz buçuk gibi yatırıyorum saat 12 gibi ben yatmadan emziriyorum güzelce sabaha karşı emmeye kalıyor ne ben uykusuz kalıyorum nede kızımın uykusu bozuluyor öğle de deneyebilirsiniz ☺️
Merve059 nasıl alıştırdınız ☺️
Kader477 nasıl alıştırdım güzel soru oldu ☺️ Mesela ilk önce şunu sordum benim bebeğim kaç saat te bir uyuyor ortalama 2 saat mi uyuyor atıyorum 5 de uyuttum kaç saatte uyanacak 7 de dokuza kadar uyanık mo kalması gerek işte 8e kadar oyun oynatıyorum 8 buçuk gibi artık uykuya geçiş oluyor işte pijamalarını giydiriyorum o gün çok yorulduysa ilk önce masaj yapıyorum vücuduna ilk 2 3 gün biraz zorlana bilir ama sonradan o kendi düzenini kendisi yarıtacaktır uyuttun ya tekrar uyanabilir biraz sabretmem gerebilir☺️☺️
Kader477 tabi şuan 4 aylık gündüzleri artık çok uyumuyor 1 saat falan bazen hiç bazen yarım saat onu uyuduğu uyandığı saate göre ayarlıyorum 👍☺️☺️
Egemeneslihan aslında iyiydi geceleri yani iyi dediğim iki saatte bir kendi kalkıyordu ama iki gündür gece de pek iyi uyumuyor 4den sonra uyumadı mesela hala🤦🏻♀️ Derin uykuya geçemiyor sanırım gözü hep açık gibi neden oluyor acaba üzülüyor ve yoruluyorum artık
Merve059 teşekkürler ☺️
Bebekbilgen bizdede öyle ya gazinida cikariyor ama anlamıyorum bende neden olduğunu doktor anne stres yaparsa bebekde stres yapar uyumaz dedi stres yapmamayada çalışıyorum ama yine aynı ya anlamadim
Hilaldeniz şuan 6kiloyuz canım