Zeynossunannisi Deli olacağım bu saat oldu hala uyumadı kızım gözlerim kapanıyor ayağım koptu sallamaktan banamisin demiyo😭
edabolukbasi Zeynossunannisi ayağımda sallamıyorum ama benimki de uyumuyor altı temiz karnı tok hala kişniyor 😂
Gunesimbenim Zeynossunannisi bize ayaktayız sanki sabah oldu uyumuyor. Karnını doyurdum atını değiştirdim. Kucağımda gülüp duruyor evin içinde dolanıp duruyorum karanlıkta
zzeynepsaree Zeynossunannisi Bir Zeynep’te bende var 1 aylık alişti üç gündür 12 den sabah 5 buçuğa kadar uyumuyor yarım saat uyuyo eller kollar oynaya oynaya uyanıyo🤦🏼♀️ Bugün 10 oldu hala sallıyorum annem var yanımda 2 güne gidecek ne halt yicem bakalim diye kara kara düşünüyorum
Cerenaras14 Ben daha şimdi uyuttum koydum yatağa eşimle battanyede salladık olmadı ayakta salladım olmadı gezdirdik olmadı en son gaz müziği açtım tekrar ayağıma aldım çok şükür uyudu. Rabbim kolaylık versin
GoktugUstaoglu Tam 1 saattir ııııııııııııııı lıyor naptıysam susturamadım ve uyumuyor.Çok ciddi uyku sorunumuz var her gece en az 2,3 saat ayaktayızz.Sabahta işe gidiyorum gerçekten psikolojim bozuldu artık