Pamukkiz İkinci azı dişler bu kadar zor olur mu sıfır uyku ve huysuzluk .. çıldırmamak elde değil. sizin bebekleriniz nasıl ?
Busranehirmila Pamukkiz merhaba aynı durumu yaşıyoruz uyuyamıyor asla ama asla bu saatte hala ayakta dün konuşurken artık uyuyakaldı son raddeye kadar uyumuyor. Süreç ne kadar sürmüştü sizin
ipekk05 Pamukkiz canım ikinci azılar kaçıncı ayda çıktı süreç ne kadar sürdü 21 aylık kızım kaç gündür geceleri uyuyamıyor eli hep en arka dişlerinde bütün dişlerini erken çıkardı sadece son 4 ikinci azıları kaldı acaba bu ayda çıkarırmı
ipekk05 Busranehirmila canım ikinci azılar kaçıncı ayda çıktı süreç ne kadar sürdü 21 aylık kızım kaç gündür geceleri uyuyamıyor eli hep en arka dişlerinde bütün dişlerini erken çıkardı sadece son 4 ikinci azıları kaldı acaba bu ayda çıkarırmı
Busranehirmila ipekk05 valla ben o uyku sorunu azılardan sanmıştım belki öyleydi bilmiyorum ama 32 aylık oldu hala o son 4 azı çıkamadı bi türlü. Gerçekten bilmiyorun geçen ay yine fenaydık ama bikaç gündür daha iyi. Ne zaman çıkacak ben de anlamadım 🤦🏻♀️