Zeynep-29a Kızlar bir anda ateşi çıktı calpol verdim fakat gece uyuyan bebeğim sürekli inliyor , öksürüyor nadir sizce neden olabilir
Bursa97 Zeynep-29a yani ateşi var öksürüyor diyosunuz ama hasta mı diye bize mi soruyorsunjz yani bazen gerçekten şaşırıyorum burda ki sorulara tamam ne yapabilirim saniirm hasta omuyor diye sorsanız amennna da ne bileyim geçmiş olsun
uckizannesi Ateşini takip et canın 4 satte bir pedifen şurup ile dönüşümli verebilirsin ama yarın mutlaka dr git boğaz enfeksiyonu olabilir
Zeynep-29a uckizannesi sabahtan hemen gidicem , öyle bekliyorum 4 saat dolacak calpol tekrar vericem , teşekkür ederim
Zeynep-29a Bursa97 uykusuzluk , ilk kez böyle oldu elim ayağım titredi , ne yazdığımı bende bilmiyorum ki
Bursa97 Zeynep-29a yani bende böyle bir soruyu sorduğunuz için şaşırdım kauura bakmayın tepkim için geçmiş olsun şuan çok kötü bir salgın. Var benim oğlum 1 haftadır ateşli önce ishal kusma oldu şimdi boğa enfeksiyonu bı doktoea gotrum bence önden önlemini almış olun evde geçen bir hastalık değil bence
Zeynep-29a Bursa97 yok yok kesinlikle haklısınız , sabahtan hemen götürücem , ihmal edilecek bise değil , onu öyle gördükçe içim parçalanıyor , Allahım yavrularımıza şifa versin