Mys01-01 Sudemeda buna katılıyorum cnm bneım eksık cıkmadı tahlıller hersey güzel çıktı ama seruma vitamın basalım topla dedıler 2 serum verdıler araşıkla geçti
safis12 Mys01-01 aynen birden oluyor uyuşma bütün vücuda yayılıyor ama sürekli olan birşey değil ara ara oluyor sizin hangi hastalıklardan şüphelendikler başta bu belirtilerde
Mys01-01 safis12 benım beyın damarı kalınlasması süphesı oldu sonra kan bakıldı dedım bu neden pıhtılaşma varmı dye dedi dr
safis12 Mys01-01 şimdi iyi misin peki canım bu şikayetlerin kaç gün sonra düzeldi bu senin ikinci böyle bir atağın galiba dimi
safis12 Mys01-01 bana panik atak yada anksiyete olabilir dediler size demediler mi böyle birşey bunuda göz önünde bulundurun
Mys01-01 safis12 demedı cnım tekrarlarsa gıtmem gerektıgı soylendı geçti ama yenılerse giderim mutlaka bunlar ıcın
MeryeminAnnsi Kazimabdullah4343 emziriyo musunuz? Eğer gece yatarak emziriyosaniz yatış pozisyonuyla alakalı olabilir
Kazimabdullah4343 MeryeminAnnsi kalsiyum düşüklüğü sırt ağrısı ve kol ağrısı yapar mı tahlillerde düşük çıkmış yeni gördüm daha
Mys01-01 safis12 aksıne güçlü yapım var ama ıkız doğum yaptım kaybetmek üzereydım yoğun bakıma girdiler entube oldular moralman olmus olabılır dedı
MeryeminAnnsi Kazimabdullah4343 kalsiyumu bilemiyorum. Magnezyum ve çinko yapıyor. Ben bu emzirme yüzünden ağrılar çekiyorum çinko ve magnezyum alıyorum doktor önerisiyle geçiyor