Rzgr diliniz biraz sert olsa da evet cevap vereceğim size, hayır vegan değilim fakat veganlığa da karşı değilim, benim bebeğimin de inek yoğurduna alerjisi var yediremiyorum ama inanın çok büyük bir problemmiş gibi de davranmıyorum, ne deseydim süt alerjisi olan bir bebeğe sahip anneye? Vah vah, tüh tüh, aç kaldınız, ne yapacaksınız şimdi, ne bebeğin ne de sen beslenmeyeceksiniz mi deseydim? Gayette güzel beslenirler, alternatif olacak çok daha yararlı gıdalar var bir araştırın isterseniz, mesela en yüksek kalsiyum senelerce inek sütünde diye dayatıldı, oysa ki süt firmalarının para ile yaptırdıkları haberlerdi bunlar, bu konuyla ilgili çok okumuş çok araştırma yapmış biri ile konuştuğunuzu belirteyim de kulaktan dolma “aman süt kötü zaten içme ne olacak” diyenlerden sanmayın, kalsiyum istiyorsa kişi susum ve yeşil yapraklı sebzeler tüketsin, mükemmel beslenir. Dünya’nın ekolojik dengesinin konuşulduğu şu günlerde et ve süt endüstrisine insanları yönlendirmek ne kadar doğru? Zaten bu alerjiler, bu egzamalar bizim yanlış beslenmelerimizin sonucunda oldu, bunca ilaç kullanımı, bunca kronik hastalığın sebebi tamamen beslenme, beslenmemizi düzeltirsek bedenimizin işleyişi de düzelecek 👍🏻 Söyleyeceklerim bu kadar