Simay0123 Merhaba anneler kızım 19 aylık çalışmayı düşünüyorum. Sabah 9da bırakıp akşam 7de alicam kızımı bakıcıdan ne kadar ücret vermem gerekiyor hiç bir bilgim yok siz ne kadar veriyorsunuz. İl il değişiyormuş sanırim ücretler o yüzden İzmir yazdım
Deletedmom_68 Simay0123 İlden ile değişiyor izmir için 8-10 bin civarında. Ben ilçesindeyim burada 5-6 civarında. Sizin bütçenize talebinize göre de değişir tabi. 3e bakacak insan da bulursunuz. 20ye bakacak insanda. Birinde salçalı yemek yapmayı öğrenir birinde yabancı dil😂 Armut.com dan iletişime geçip görüşmek en iyisi bana sorarsanız
Simay0123 Deletedmom_68 salçalı yemek bu iyiydi 😄 açıkçası iki yaşına gelene kadar bakıcıya vericem daha sonra öğlene kadar kreş sonra annem bakicak. Aynı aptmanda oturduğum daha öncede çocuk bakmış bir abla var çocuğa ingilizce ogretcegini sanmıyorum 🙈🤣
Deletedmom_68 Simay0123 🤣🤣Olsun öğretenler çok istiyo zaten boşver.🥴🥴 Bence nabız yokla ilk ya madem öyle senin talebin ne kadar diye. Ona göre aksiyon alırsınız artık tanıdık işi daha ucuz oluyor ya genelde😂