teachersrn Lolita gazına çok iyi geliyor rezene iyi bişey olmadığı için kimyon verdim kendim de içtim rahatlattı cidden
AliyeAsel Lolita faydası olmazmı canım hep veriyorum akşamlarıda anason ekliyorum biraz gazlıyız baya
Lolita teachersrn demledim simdi cnm verecegim insallah ama vermeden once ogrenmek istedim bosuna uzmeyim kuzumu zaten damlalari verirken burnunu temizlerken cok agliyo
Lolita teachersrn 1 su bardagi suya 1 cay kasigi kimyon ve bir kup şekerin yarışı kadar attım doğru dimi nette bu şekild e yazıyordu
teachersrn Gamzeinan bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı kimyon tohumu koyuyorum yedi sekiz dakika demlendikten sonra süzüp bir iki tatlı kaşığı bebeğe veriyorum gerisini ben içiyorum tabi artık yapmıyorum geçti gaz sorunumuz ☺️
Lolita ygmr inşallah cnm insallah iyi gelir vallahi illalah ettirdi canımdan yavruma çok üzülüyorum o haldeyken
ygmr Lolita 1.5 ay cektim o aciyi bende yavrumla sonra arkadas dedi kimton verde sukur rahatladiydi az cok iyi anlıyorum seni
Elifdeniz Ben şekersiz yapıyorum kendim içiyorum iki fincan akşam üstü de bir çay kaşığını soğuyunca veriyorum bir iki gün denedim ferahladı kıvranmadan uyudu ama iki gündür de yapmıyorum gene kıvranmadan uyuyor tesadüf mü bilemedim
Elifdeniz Gamzeinan bir kupaya 2 çay kaşığı rezene 2 çay kaşığı kimyon koyup demliyorum kendim sıcak içiyorum kendim günde iki kupa içiyorum soğuyunca da bir çay kaşığı kızıma veriyorum ama kızıma günde bir kere veriyorum
Gamzeinan Elifdeniz rezene ve kimyon birlikte konuluyor yani,sadece kimyondan değil. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ☺️
Sbl Ben bi çay kaşığı kimyon yiyorum üstüne normal bir bardak su içiyorum faydası olur ju yoksa çay gibi demlemem mi lazım