halillyagmuur96 Oğlum 5 aylık hala sırt üstü yatarken yüz üstü dönemiyor. Oyuncaklarla vesaire oynatıp yerde öğretmeye çalışıyorum ama çokta çabalamıyor. Çokta hareketli bi çocuk halbuki sizde kaçıncı ayda başladı. Ne yapabilirim öneri lütfen
Fatmaasaree halillyagmuur96 benim kızımda tam 5 aylık yan dönüyo yüz üstü henüz dönmüyo bence normaldir sabırlı olalım belki dönerler, doktorunuza bu konuyu danışın
Nistik halillyagmuur96 Benim kizimda 6. Ayi doldurdu hala dönmüyor yuz ustu koydum bugun biraz cabaliyor ama yapamiyor. Sevmiyor hic yuz ustu durmayi sirt ustu yastiksiz koyayim diyorum harektlensin onuda sevmiyor. Sadece oturmayi bide bol bol uzanmayi seviyor. Caba var ama bnmki yormuyor kedninİ agir vasita 🤣
Biz3kisiyiz_ halillyagmuur96 benim bebeğim 5 ayken yan dönmelere başladı 5 buçuk aylıkken yüz üstü dönmeye başladı 6 aylıkken de yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı. İnanın her bebek farklı kafama çok takardim yok 3 ay ken dönenler falan görünce problem olduğunu düşünürdüm ama işte bebeklere fırsat vermek gerekiyor birde alan verin bende öyle oldu ben yokken daha çok dönüyordu ben olunca tüm ilgisi bende oluyordu çünkü 🙈 ve herşey bir anda oluyor bugün dönmüyor diyorsun yarın bi bakıyorsun dönüyor 🤗
halillyagmuur96 Fatmaasaree 6. Ayına kadar vaktimiz olduğunu söyledi. Yan dönmeler ufak ufak bizde de başladı ama onun ayındaki çocukları gördükçe benimki niye yapamıyor acaba diye evham yapıyor insan. İlk çocuğum evhamım normal sanırım 😫
Fatmaasaree halillyagmuur96 sadece sabırlı olun başkasıyla çocuğunuzu kıyaslamayın lütfen her bebeğin kendine özgü bir gelişimi var bunu da göz önünde bulunduralım lütfen..