Ffak 4 aylık bebeğim bazen uykusundan derin nefes alıp bi anda bagırarak uyanıyor neden yapıyorlar bunu yaşayan varmı
Litfenama Ffak yaşayan var ama nedenini bilen yok galiba. Benim bebeğim ağlar gibi bağırıp sonra uyumaya devam ediyor.
Sessiz_oyuncu Ffak canım bebeğini takip et canı acır gibi mi ağlıyor yoksa normal huysuzlukmu çnkü benm kızımda uykusunda ağlayarak uyanırdı bnde diş sandım ama bebeğim kukak enfeksiyonu olmş 1 ay çekmiş öyle sırf anlamadığımdan. O yüzden takip çok önemli.
Sessiz_oyuncu Ffak mutlaka takip et canım. Çnkü kulak ağrısı öyleymiş. Doktoe bana dedi bu çocuk gece hiçmi uyanmadı bu kulakla dedi. Valla hocam uyandı ama dişten huzursuz sandım demştim. O öyle bi ağrı ki çığlık atarak uyanıyordu. Kulak ağrısı çok zor dedi.
Ffak Sessiz_oyuncu aa tamam bi takibini yapayım bize damla vermişti öyle gecmişti ama tekrarlanabiliyor sanırım
Sessiz_oyuncu Ffak evet canım tekrarlıyor bizim 3. Tekrarlaması yarın kbb ye götürücem sürekli tekrarlamasıda iyi değilmş altında yatan bi sebep varmı diye çocuk doktorumuz önerdi.
ONAEA Bizde aynı şekildeyiz 🙁 bende ya atak yada diş diyorum ce sanıyordum ama ağzının içinde aft çıkmış bi ağzının içini kontrol edin yada sağına soluna iyice bakın derim şimdi biraz da olaun rhatladık ama atak dönemimiz de geldi ondan da olabilir tabi