Yildizparlak1 Merve1994Baris CNm ağlamasın sebebi başka olabilir bunu onun acligina bağlama dediğim gibi senin kokun için bile ağlar bebeğin çünkü çok küçük ve seni hissetmek kendini güvende hissetmek istiyor ve tek güvende olduğu yer senin kucagin ve memedeki duydugu güven sen rahatla ki o da rahatlasın çünkü o her şey için her yaşadığı ve hissettiği şey için seni emmek ister ama bu onun aç.oldugu.anlamina gelmez bence bebeğine en fazla 50 60.cc vermen gerekli tabi ki karar senin sonuçta
Yildizparlak1 Hamzaurass canım her 30 ml bir ölçek mama demek 3 ölçek mama ve çok az da ekleme yapabilirsin
Emirmete Merve1994Baris takip etmiyorum bazen 2 saat geçiyor bazen 3 saat bazen 1 saat geçiyor bazen 4 saat zaten kndi belirliyor içmek istediği kadar içiyorum mesela içti diyelim 1 saat sonra açmı niye durmuyor diye yapıyorum 30 cc yapıyorum o zaman içmiyor bazen canı istiyor içiyor. Yani ne zaman açıkırsa veriyırum
Satiyeakinci Merve1994Baris 1 bucuk aylij bebegin hem emip hemde 90 cc ile doymamasi imkansiz kuzum.belki bi yeri agriyordur. Bak ben gun icinde 1 ya da 2 defa mama veriyorum. 1 buxuk 2 saatte bir emziririm. 1 ogun hic emzirmem sadece mama veririm 60 cc icer. Bi ogunde 90 yaparim ne kadar icerse icsin gibisinden. Genelde 90 yaparim 60 cc icer. 1 bucuk aylikkeb bende hep 60 cc mama verirdim. Mideye ne kadar cok cc mama verirseniz midesi buyur ve doymaz.
Merve1994Baris Satiyeakinci ama ağrısı olsa mama içincede susmamasj lazım karnı doyunca susuyor yani ama belki midesi büyüyor ben aç kalıyor sanıyorum
Elif_demir2134 Merve1994Baris merhaba canım verdiğin mamanın kutusunda yazar kaç haftalık kaç aylık nekadar vermen gereken
minikoglummmmm Merve1994Baris bence midesini büyütüyorsun Bir hafta az vermeyi dene alışsın mideesini büyütmesi iyi değil
minikoglummmmm Merve1994Baris böyle denerseniz böyle gider Google bakın mide büyütmesi bu ayda hiç iyi değil
dnzdnzdnzdnz Benim ikizler haftaya 4 aylıj olacaklar. 2,5-3 saatte bir 90cc alıyorlar. Bazen 3,5 kaşığa 105 cc de yapıyorum. Siz ne kadar çok verirseniz o hızda mideleri büyür olmazsa az az sık sık verin