Merhaba kızlar benim 13 aylık bir kızımm var doğduğu günden beri doğru düzgün uyumadım gece kalkıyor tekrar ayağımda sallıyorum artık gücüm kalmadı emiyor mama yemiyor gündüz iyi yiyor gece yatmadan önce de çorba vs içiriyorum ama uok gece 1856388 kere kalkıyorum ,alerjik bir bebek diyeti yeni yeni açtık ama bilmiyorum ben mi bakamıyorum psikolojik olarak yıprandım tv izletmedim bazen yemek yemediğinde müzik açıp yedirmeye çalışıyorum sürekli kitaplar oyuncaklar ben onunla ilgileniyorum kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyorum ona da vermek istemiyorum çünkü öyle boş konuşuyor ki onu da artık kafam kaldırmıyor ,herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum doğum iznindeyim 1 Senem daha var acaba diyorum fazla mi yıpratıyorum kendimi herşeyş kendim üstleniyorum işe mi başlasam memeyi zaten artık emzik gibi görüyor yıprandım kızlar çok sabırlı birisiyim ama ben son raddelerimi yaşıyorum sabrım kalmadı kızım da çok sinirli istediği olmadığında kendini geriye atıyor filan neden böyle yapıyor anlamıyorum çok çaresizim akıl verin 🥺