Kbrasl 2,5 aylik erkek bebeğim var 2 ay kontrolümüzde doktor bebeğim de kasık fıtığı olduğunu söyledi çocuk cerrahına görünmesini söyledi. 3 doktorda fıtık dedi bize ameliyat günü verdiler. Bu şekilde bir tecrübe yaşayan var mı ameliyat
Feraye_ Kbrasl bizde ameliyat olduk kasik fitigindan çok geçmiş olsun sizede bizde bir yaşından sonra belirmeye başladı agladiginda fln sağ taraf kısmı yumurta şeklinde sisiyodu çok şükür ameliyatla düzeldi
RmznElf Kbrasl çok geçmiş olsun. Allahım acil şifa versin öncelikle. Bnm oğlumun doğum esnasında sağ kasıgında fıtık ile doğdu yumurta gibiydı. Dışarıdaydı yani baya baya belliydi. Üniversite hastanesinde iyi bi hoca bulup 13 günlükken ameliyat yaptırdık.ameliyat olana kadar ağlatmayaya çalıştık. Ameliyat a girerken diğer kasıgında da fıtık varsa müdahale etmek için imza aldılar. Çok şükür ki sıkıntısın geçti. İki kaşık fıtığından ameliyat oldu. Şuan 7 aylık sadece ameliyat kesik izi var
Harbikiz 9 yıl önce oğlum 2 aylıkken oldu ameliyat iyi geçti ilk gün ağladı sonrasında iyiydi bi pişmanlığım doktor o ara sünnet yaptırabilirsiniz dedi ben ikisi birden ağır olur diye düşündüm yaptırmadım
Kbrasl Teşekkür ederim bizim de kasık fıtığı sağ tarafta idi şişlik fark edince doktora sormuştum. Peki arkadaşlar ameliyat da genel mı yoksa lokal mı anestezi verdiler. Çok mu dikiş oluyor.
Feraye_ Kbrasl genel anestezi oluyo küçük bı dikiş ya hatta oğlumun ki kaybolduğu gibi hiç belli bile değil küçük iz yani kolay oluyo hatta yatış bile vermediler bize kendine gelince oğlum damar yolunu cikartiktan sonra eve gelmiştik 10 gün sonra dikişleri aldırmaya gitmistik
Kbrasl Benim bebeğim 37 hafta doğdu 28 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısından taburcu olurken hiç bir şey söylememişlerdi bize bende çocuk doktorunu degistirdim. Fark edilmemiş. Ben fark edeme kadar. Doğuştan miş. Fark edilmeye bilir mı peki. Ben sonra sında sordum siz nasıl fark etmezsiniz felan diye. Bağırsak hareketleri zayıf o yüzden fark edilmez diyorlar. Birde özel hastane varya nasıl sinirlendim.