Ssmmrr Sızın onerebileceginiz bir karışım var mı doğal böyle hem bağışıklık sistemini güçlendirici hemde iştah yapan doğal karışım vitamin vermek istemiyorum pekmezli ballı tahinli kuruyemişli güzel bir tarif işe yarayan özellikle 😓😔
2103mnl Ssmmrr ben yemek yemediği zaman mecbur ac kalmasın diye sevdiği karşımı yapıyorum içine kayısı muz ceviz pekmez ve hipin organik bisküvisini koyuyorum ceviz bisküvi ve kayısı 3 unu robottan çekiyorum hiç biseey yemedinde bunu yiyor
aylizinannesiii Ssmmrr supravit ve zinco başladı doktorumuz sabah supravit vitamin veriyorum mutivitamin akşam yatmadan zinco veriyorum inşallah işe yarar bizde kızım aşırı istahsiz
Aslan34 Ssmmrr simla şurup 1.5 hafta oldu kullanalı çok ama çok memnunum içinde a b c d vitaminleri ve bitki özleri var
Ssmmrr aylizinannesiii zinco evde varda iate ben doğal denemek istiyorum eğer ise yaramaz ise vitamin basliycam
Bebikimm Ssmmrr Aslan34 merhaba doktor mu yazdı acaba iştah şurubunu? Eğer öyle ise doktordan nasıl istiyorsunuz kilosu normalse verir mi?
Ssmmrr Aslmra80 ocean mollers denedim tanıdı sevmese de ben bir şekilde iciriyordum ama istah yapmadı bizde
Aslan34 Bebikimm doktor yazmadı burda bi postta görmüştüm denemek amaçlı aldım yarım çay kaşığı ac karnına veriyorum 12.55 kilo 22 aylık kızım 3 lokma yer 4. Yemezdi kriz geçiriyodum