1_prens_annesi Bebeğim 3 buçuk aylık bir haftadır mukuslu sesli kaka yapıyo neden olabilir bu sorunu yasayan var mi ?
Ozgzcn 1_prens_annesi bunun için bugün doktora götürdüm bebeğimin altından 5 6 kez kanlı kaka aldım alerji testi yapılacak bize
Ozgzcn 1_prens_annesi takip edin ve yediklerinize dikkat edin sizin yediğiniz besinler sütten geçtiği için
Yusufhamza71 1_prens_annesi 1 hafTadır bızde aynıyız oglum 4 aylık kanlı mukuslu gecen Perşembe goturdum ben tahll ıstedı dr enfeksiyon çıkmadı ben mamasını degıstırmısrım ondanmı dedım olabılır eskı mamayı al tekrar kullan takıp et dedı aldım başladım yıne aynı mamayı ıctıgı dakıka yapıyor hemen kakasını yarın goturcem tekrardan nolck bnde blmıyorum
1_prens_annesi Bizimkinde kan yok sadece emerken sesli bi şekilde yapıyo kakasını geçende mukus vardı bayaa ilk defa mukus gördüm merak ettim sizce önce takip mi etmeli yoksa doktora mi gitmeli
Usnac1995 1_prens_annesi yahu benim anlamadığım kakaları sıvı, tabiki ses çıkacak. Bunun alerji olacağı aklıma gelmezdi, normal bir durum bence. Bende çok araştırdım, eğer mukusun boyutu aşırı değilse ve kan yoksa alerji olarak görmüyorlarmış.
Acemimomm Mama değişiminde bu olabiliyomuş bende kabız diye mama değiştirmiştim direk mukuslu cıvık oldu korktum geri eski mamasına döndüm sonradan böyle olabileceğini öğrendim
busarin 1_prens_annesi canım bizdede vardı aynı sıkıntı. Laktoz İntoleransı bu, kakasında kan yoksa kafana takma. Laktaz Enzimi içeren bir damla kullandık 6.aya kadar çok şükür artık kullanmıyoruz. Süt ve süt ürünlerini hiç kesmedim çünkü anne sütünde zaten laktoz her daim ön sütte olacaktır. Benim bebeğimde ben yumurta yedikten sonra mukuslu kaka oluyordu. Yumurtayı kestim sadece. Mukuslu kaka sorunu ortadan kalktı.