KaSeAy Emzirirken ıhlamur içilmemeli yazıyor internette. İçen var mı? Bogazlarım agrıyor ve ilaç kullanamıyorum emzirdigim için ıhlamur aldım ben de. Ama bi baktım emziren anneler içemez yazıyor. Neden içemiyorum? İçki ve sigara bile içiyor insanlar🤢 Diger sorum da 9.5 aylık oğluma içirmek istiyorum ona da içirsem mi?
Busraoxuz KaSeAy alla alla ben ıcılebılır dıye bılıyorum ama hatta ıctım bır kac bardak 🤔 umarım bılen bırı cıkar bende bekleyım burda
Birbilen KaSeAy bitki çayı adı altında olduğu için içilmez diyorlar canım ama 1 fincandan bişey olmaz aksine faydası bile olur. 6. Aydan itibaren de bebeklere verilebiliyor diye biliyorum doktora danışın yinede 🤗
Yekyek12 KaSeAy bende iciyorum hergun iki bardak. İcine birksc rezene tohumu ve tsrcin ds atiyorum hem sütümde artiyor
KaSeAy Busraoxuz Doktora da gittim ama sormadım hiç içilemeyecegi aklımın ucundan bile geçmedi. Eve gelince bi bakayım dedim internete moralim bozuldu. Çayımı da yaptım suan yanında ama daha içmedim😊 Siz içtiyseniz ben de içiyorum o zaman😑
Aselimmm1 Bende içtim günde bir fincandan birşey olmaz her nette yazan da doğru değil bence içebilirsiniz bizde bi sıkıntı olmadi bebeğim 2 aylıkken den bello içtim 5 buçuk aylık suan bebeğe verebilirmisiniz o konuda bsey diyemem🤷
20Elif26 Ben her gün iciyirm ama bişey olmaz ya papatya adaçayı felan içilmiyor ya bebeğe de verdirdiler sarılık olunca hatta bilemedim içmesem mi
KaSeAy 20Elif26 Sizin bebeginiz daha küçük sanırım doktora bi sorun bence. Benmki 9.5 aylık diye rahat davrandm ben