babytwo Arkadaslar kilo alımımız sınırda dr pirinç unu 2 öğün verelim dedi. Anne sütü artı mama ile ilerliyorduk, 5 aylığız. pirinc unu veren var mı? bir de ek gıdaya başladığımuzda besinleri reddetmesine sebeb olur mu
pogacayanakk babytwo o nasıl bir doktor ya başka mama önermesi gereken yerde pirinç unu önermiş. ben olsam vermezdim
Rika babytwo pirinc ununun hicbir faydasi yok. Fakat cok zayif bebeklerin 2-3 ay kullandirip kilo aldikca midesi genislesin diye oneren doktorlar oldugunu duydum. Olay midesinin genislemesi kilo almasi ve diger besinlere yer acilmasi. Bunu duydum dogrusunu yanlisini bilemem.
bsraoyku babytwo benim bebeğimde 36 haftalık doğdu 2500 kilo şuan 2 aylık 5 kilo normalmi acaba sizinki kaç kilo şuan
babytwo Rika acaba dediğinizden dolayı mı yaptı. sordum bakalım sevecek mi dedi. hoca beni sallamıyor sanurum😀
Rika babytwo hangi doktor bakiyor? Devlet mi ozel mi acaba? Ek gida tadimlarina baslanir dusuk kilolarda
livanurvealpinannesi61 babytwo 5 aylık prematüre doğan bir bebeğin 7 8 kilo olmasını mı istiyor doktor. Ayda kaç gr alıyor?
pogacayanakk babytwo evet biraz az ama çok düşük degil. Sizin yerinizde olsam doktor değiştir veya ek gıda verirdim
Irmakmelegim babytwo 5 aylıkken şahsen hiç vermedim kabızlığı birebir dır şuan kızım 17 aylık halada çok çok nadir verrimm yararı yok çünkü kızım premeture doğdu doktounuzu bence siz değiştirin derim 5 aylık bebk daha tadima yeni geçmişken saçma söylemiş mama kullanın nrml 1865 gr doğdu 183ngr ewe gti4digimde 5 aylıkken 5000 gr di şuan 17 aylık 11 kg daha yeni oldu mama ek gida devm ediyoruz bu arada direk pirinç ek gdoa reddine sebeb olablir tatlıya alisan çocuk sebze yi reddedilir
Irmakmelegim babytwo eder emin olun bu arada kızımda 33 haftalık doğdu kiloya bu kdr takılmayın derim herseklde kilo alıyorlar aslinda🙏🙏tatlıyı yiyen baslaym çocuk sebzeyi reddedebilir