Newmom58 Oğlum 6 ay 25 günlük memede uyuyo geceleri çok sık uyanmaya başladı sürekli meme arıyo 20 dakikada bir uyanıyo nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten çok yoruldum uykusuzluktan
Zehra2205 Newmom58 7 ay 4 günlüğüz memeyi emzik gibi kullanıyoruz. Eğitim vereyim felan dedim ama işlemedi. Bende pes ettim artık 😣
asiltonunmommysi Newmom58 7. Aydan sonra sanırım gece beslenmesine gerek yokmuş. Doktorunuza bi danışın. Büyüdükçe daha zor oluyor şimdiki aklım olsa o zamanlar bırakırdım. 16 aylık gece beslenmesini kesmek istedim 1 2 ay önce ara ara denedim ama yok yani yapamadım. Küçükken daha kolay
Adamelis12 Newmom58 6 ay nedir ki 19 aylık gece en az 2 kere kalkar emmek için. Daha yeni hastalık atlattık 4-5 kere uyandigi oldu. Yemekte yemiyor hastalandığından beri 🙄
reyhanmustafaemir Newmom58 Kendi adıma cevap verim çünkü her anne ve bebek ayni degil. Malesef çözüm bulamadım hem benim enerjim bitiyordu hemde sürekli uyanmakdan dolayi sabahları zor kalkıyordum oyle oyle 22 aylık olduk. Geceleri uyanınca su veriyordum öyle öyle azalttik diyebilirim
Newmom58 Kadiminannesi58 bu durum normal mi acaba çevremde pek bebek olmadı bana anormal gibi geliyo hani yazıları okuyorum gece beslenmeye 1 kere kalkması yeterli falan şeklinde benimki yapıştı bırakmıyo
AysuAlin Üzgünüm ama uykusuz geceler yeni başlamış 😅kızım 2 yaşında ve 8 aylıktan beri geceleri ortalama 8 9kere uyanıyor hala meme için. Memeyi kescem ben artık yeter zaten doktorlarda 2 yaş diyor. Ama sizin daha var Allah kolaylık versin 😅
Newmom58 AysuAlin gece kesmeyi 1 yaşında düşünüyorum ama şuan en azından 2-3 kere kalksa razıyım habire uyanıyo ne o uyuyo ne ben
reyhanmustafaemir asiltonunmommysi Ben anne olduktan sonra hep derim benim dediğim degil bebegin dediği oluyor 😂 Yani cok zor dediginiz şey tabiki yapabilrn vardır ama eminim cok az sayıda 21 aylik oldu oglum neler yaptım hala uyanıyor
Kubraozdemir Newmom58 ahhh kızlarr keşke emzirebilseydim tüm gecelerimi verirdim. Deli gibi sütüm vardı. Hiç emziremedim. Ne güzel bebeleriniz emiyor. İyi yanından da bakın azıcık 🥰
Adamelis12 Newmom58 hiç denemedim açıkçası sadece 1 kere gece su vermeyi denedim kıyamet koptu birde 3 yaşında kızım var ikiside benimle uyuyor küçük yer yatağında buyuk yanımda. Odalarını bitiremedik daha bitince tekrar denicem inşallah 🙏