tiredmom_ Zeytinyağı mi sürmedim Konak tarağı ile mi taramadim ne yaptım ne ettimse geçmiyor sürekli tekrar ediyor. Karbonat da kullandım olmadı.. Ya ben ne yapayım bu konaklar geçsin. Not : mustela önermeyin bebeğimin ona alerjisi var
menek16 tiredmom_ az önce soru cevap yapan bi doktor da gördüm bi su bardagı suya aynısefa yagı 3 damla damlatın banyo sonunda bu suyla ovalayıp durulayıp tarayın yazmıştı bizde de konak var zeytinyağı iyi geldi gibi olmazsa bende deneyeceğim
Ozlem2904 tiredmom_ ben dalin bebek yağını banyodan 5dk önce kafasına şurup taradım taraklaa tersi yönde hep topak topak oluyordu kafası sonra yıkıyorudum dokuluyorlardi
Eyluluraz1 tiredmom_ canım bizim de oldu doktorum mustelanin konak kremini önerdi ve mustelanin köpük şampuanı var sadece saç için. Biz onları kullandık kısa süre içinde yok denecek kadar bitti Bayadır yoktu bugün bir yerde farkettim hemen duşta sürdüm sac kremi yarına geçer diye düşünüyorum sende bir dene istersen
kuzeyyildizi_ tiredmom_ bnim bebeğimde öyleydi okdr kalın olmustuki zeytin yağı sürüp temizliyordum tekrar oluyordu en son şampuan kullanmayı bıraktım zeytinyağıli yeşil sabun kullanmaya başladım ondan sonra birdaha olmadı sizi en iyi bn anlarım o yüzden tavsiyem sizde bırakın temizleyin ve yeşil sabun kullanın birdaha olmayacaktır