Muhendismotherr Gece beslenmesini kaçıncı ayda kestiniz anneler? 13 aylık 10. 5 kilo 77 cm persentil normal aralıkta. Gece sürekli emmek istiyor. Gece beslenmesini kesmeli miyim? Tecrübeli ve bilgili anneler yardımcı olursanız çok sevinirim.
nazlimom_ Muhendismotherr 1 yşından sonra doktor sütün bi faydası olmaz bize dedi 6. Aydan itibaren kesebilirsiniz demişti 9 aylığız alışkanlıktan her saat kalkıyo uykusunu alamıyor bence aranızdaki bağ zedelenmez yavas yavas kesin bianda kesmeyebilirsiniz uykuya daha cok ihtiyacı var bende keseceğim
Saafie nazlimom_ Her uyandığında emzik verdim , emziğin yetmediği durumlarda bir ninnisi vardı onu açıp kucağımda sakinleştirip yatağına koydum bir kaç gün zorladı sonra rahatladım ..
nazlimom_ Cansu4401 siz nasıl kestiniz acaba ben kucağa alınca ağlıor ayakta sallanıyor ayağa alsam bu sefer ona alışır mı?
Muhendismotherr @“Cansu4401” peki yanlış anlamazsanız kilo ve boyu nedir? Hasta falan olur diye çok korkuyorum. Ya da aramızdaki bağ zedelenir diye.
Cansu4401 Muhendismotherr canım boyu 76 cm galiba yanlış hatırlamıyorsam kilosunu söylemim kıyaslama gibi olur diye ama hasta olur diye sakın düşünme bu öyle bişey deyl sadece alışkanlığını duzeltiyosun ben 1 ay oldu hemen hemen çok şükür hasta falan olmadı arandaki bağda zedelenmez sen onun annesisin bebekler çok zeki gerçekten öyle düşünüp üzme kendini onun sağlığı için asıl kesmen lazim
Cansu4401 nazlimom_ benim 4 gün falan sürdü canım ben normelde de ayakta salliyrum malesef bana o zor olmadı en son ki mamasını 11 gibi veriyorum 200 CC ona yetiyo alıştı artık bı kaç gün malesef zor oluyo ama geciyo canım az sabır q
Cansu4401 nazlimom_ aynen canım zaten gece bir kere uyaniyodu oda mama saati gelince mama yerine ayağımda salliyodum öyle