MH2022 Oğlum iki ay 7gunluk ne yaptımsa yan yatıramadım duz yatmayı seviyor ama kafası uzun gıbı olmaya başladı bende duz kafa için satılan yastıklardan aldım kullanan var mı ise yarar mı ıkı aydan sonra o yastıkta duz yatırıyoruz dimi yan yatırmama gerek var mı ki bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Melagle MH2022 yarar bende 2. Aydan sonra başladım düz kafa yastığına şimdi 4 aylık düzeldi vakit kaybetmeden alın hiç kullanmasan bile düzeliyo diyolar ama riske atmaya gerek yok bence
Melagle MH2022 ona yatırıyorsunu nereye dönerse dönsün önemli değil ortadaki yuvarlak kısım dengeliyor kafasını
Saafie MH2022 Ben kullandım kafasını öyle yerleştir her uyuttugun da 5 ayına kadar faydası var o yastığın.. Kızımın kafasıni çok beğeniyorum düz kafa yastığı sayesinde güzel oldu 😂
MH2022 Melagle ya çok teşekkür ederim çok endişelendim 😑 yastık zararlı dıye okudum bide korkuyo insan tecrübesiz olunca
Duygu-66-Tumer Evet canım düz yatmalı o yastıkta. Yada eğer yastıksız yatıracaksan çevir bir gün sağına , bir gün soluna , sonra kocaman bir havluyu elinle dola ve ters u şeklinde yatağının ortasına ser, sırtını havlunun kenarlarına paralel şeklinde yatır
Duygu-66-Tumer MH2022 MH2022 olurmu tehlikesi felan yok. Zaten birkaç ay geçsin kendisi döndürcektir. Benim kızımda öyleydi, biraz daha büyüdüğünde başını kendisi çevirdi düzeldi
Melagle MH2022 yüksek yastık tehlikeli ama düz kafa yastığı zeminden çok yüksek değil o yüzden sakıncası yok, güvenerek kullanabilirsiniz