bebeginekanalize Kızlar bestlak damlaya başladım , 1 su bardağına 20 damla şeklinde içtim ama hiç tadı kokusu gelmedi bana normal mi sizce
Aslan34 bebeginekanalize normal ben çok kullandım ve çok faydasını gördüm . Kullanın faydasının görürsünüz rengi kokusu herhangi bişeyi yok 🫶🏻
Ebrushkaa bebeginekanalize bestlak evet ise yarıyor ama bol bol emzirin siz emzirdikce beyin süt üretimi için sinyal veriyor ılık bir dus alın ve banyoda suyun altında memenize masaj yapın ayrıca oksitosin hormonu için masaj var sırta yapılan onu mutlaka yaptirin göğüslere süt doluyor adeta
Aslan34 bebeginekanalize su veya meyve suyu vs ama su daha iyi etkili gibi düşünüyorum bende öyleydi 2 şişe bitirmiştim
Aslan34 Elisa_dmr sütüm yeterli olmadığında dolmadığında kullanıyorum genelde gece içip yatyorum uyku da sütü artryo birazda su karışımlı damla ikisi birlikte olunca sabaha dop dolu oluyo maalesef tek görüşüm kaldı onunla emziriyorum sadece bu yüzden yetmediğinde kullanım sağlıyorum . Kalitesini artırırmı herhangi bi bilgiye sahip değilim 🙏🏻❤️
KubraResul bebeginekanalize ama 1 aydan sonra yumuşaması normal meme terbiye oluyo sertliği gidiyor artık çünkü
bal_cocuk bebeginekanalize sütünüz terbiye olmus benimde ilk hafta gögüslerim taş olup düşecek zannettim. Şimdi 12 günlük normale döndü gögüslerim ama sagınca yine aynı süt çıkıyor
MelindaMelisa bebeginekanalize Göğüsler terbiye olur .Yumuşaması normal sürün olmadığını göstermiyor.Benimkiler yumuşacık ama sütüm var kızım emerken anlıyorum
bebeginekanalize Uncochan bestlak bayağı işe yaradı ilk günden siz de deneyin, bol süt olsun bebişinize
bebeginekanalize KubraResul öyle mi dersiniz , önceden taş gibi olurdu birini emzirirken öbüründen süt akardı şimdi öyle değil çok üzülüyorum
KubraResul bebeginekanalize hayır tabikide normal meme bir süre sonra terbiye oluyo sert olması çok süt anlamına gelmez . O ilk başlar da vücudun alışmasından öyle biri emziriken diğerinden geliyo uyarı olarak yani . Sen sütüne güven bol bol su iç sık sık emzir gelir Allah’ın izniyle hep aynı şekilde hatta bence çoğalmış bile olabilir bebek büyüdükçe ihtiyacında dolayı artar