Anka_2022 Kızlar yaz için tatil planlıyorum kızım 1 yaşında olacak o sıra, önerdiğiniz tatil yeri otel vs var mı 😊 tatil kültürüm çok yokta 🙈
Mihriiii Anka_2022 ya İtalya İstanbul uçak biletleri acayip ucuzlamış. İmkanınız varda burda dökeceğiniz parayı orda dökün derim 😅bebeğim birax daha büyük olsa ben düşünecektim 😔 içim acıyor birileri gitsin bari 😅
Alimel Anka_2022 eskiden olsa rixos premium tekirova derdim şimdi araba parası olmuştur imkan varsa yunan adalarını tercih edin ben bu yaz türkiyedeki turizmcilere para yedirmemeye ant içtim 😁
Yusaydef Mihriiii kız dil olmadan yapabilir miyiz sence 😂 yoksa isterim vallahiiii ne kadar olmuşşş tatil için 20bin gözden çıkardık
Mihriiii Yusaydef dün kişi başı gidiş dönüş 2700 dü. Kaç kişisiniz? Bizdede eşimde biraz İngilizce var aman neden olmasın. Bütün turistler Türkçe bildiği için mi buraya geliyor. Hele bide eşin yada sen memursanız yeşil pasaport imkanınız varsa durmayın. Bizim almamıza 4 yıl var 😒 zaten Türkiye’deki tatil otelleri de dolar üzerinden hesaplıyor geceliği
Saafie Zatilokumum93 Yavrum burada mesela bikini mayo yasak yarı kapalı mayolar var ya ondan giyebiliyorsan açıksanda
Mihriiii Saafie genelde muhafazakar otellerde bayanlar pilavı da oluyor ayrı istersen orda mayo bikini giyebiliyorsun. Şahin de yok mu? Orayı bende duymuştum
Saafie Mihriiii kadınlar plajın da var tâbi ama hani ailece gidince oraya gitmiyor insan ☺️ ortak plaj ve aile havuzu kullandık
Mihriiii Saafie tabi aynen öyle de merak ettim 😊 buarada pilav yazmışım 😂 diyetteyimde acıktım sanırım
Hellobello Alimel ayy yunan adaları muhteşemdi hem de gemiyle yolculuk çokk konforluymuş ama çocukla gittiniz mi ya benimki yaza 1,5 yaşında olcak yurtdışı düşünemiyorum