BelaCivciv Uzun bir aradan sonra selamlar 🥲 Kızım 1 yaşında, gece beslenmesi devam ediyor. Gece 2-3 kere uyanıyor meme için. Nasıl kesebilirim cıngar çıkarttırmadan😂 Ve en önemli soru gece beslenmesi bitince, gece uyanmaları da biter mi🫠 Teşekkürler şimdidenn🌸
Senakrc BelaCivciv benim de 16 aylık oğlum 1 aydır gece beslemesi yapmıyoruz cıngar çıkarmadan olmadı maalesef ağladı ilk 3 gün özellikle ağlıyoken başka bi şeye bağlı olmasın diye su falanda vermedim karnının tok olduğundan emin oldum alışkanlıktan istiyordu anlattım sürekli sabah gelecek süt bitmiş falan diye diye şuan meme aramıyor ama hala kalkıyor yatakta oturuyor geri kendiliğinden uyuyor meme umudu kesildi galiba tamamen ama alışkanlık mıdır nedir kalkıyor ama allahtan uzun sürmeden kendi uyuyor gündüzde kendi kendine uyuyor memede uyumasına müsade etmiyorum sabır gerektiren bi süreç ama değiyor gerçekten 🌹
BelaCivciv Senakrc Su falan vermeyeyim o zaman ona da alışırsa🤔Sakin sakin atlatırız diye umuyordum ama biraz zorluk yaşayacağız sanırım. Ne kadar sürede alıştı peki?
Senakrc BelaCivciv net olarak 2 haftayı buldu ama ilk 3 günden sonra bir tık daha rahatladık dediğim gibi hala uyanıyor ama alışkanlıktan sanırım yatmadanda doyurucu şeyler yediriyorum geri kendisi uyuyor kalkınca inşallah rahat atlatırsınız süreci😇