gulsahhy Kızlar 2 ay 6 günlük bebeğimin kafasında konak oluştu bi süredir geçmiyor doktorumuz mustela konak önleyici sampuan verdi yeni kullanmaya basladım, ama baska öneriniz var mı? Gittikçe çoğalıyor gibi en hızlı nasıl geçer
Portakalcicegiii gulsahhy bizede doktorumuz mustela önerdi aldım kullandım fayda etmedi. Önce deneyin sonra zeytinyagı ve konak taragıyla tarayın dedi. Taradım bir kere zeytinyaglamada geçti gitti
yigitinannesig gulsahhy banyo öncesi konaklı yere zeytinyağı sürdüm 40-50 dk bekledi sonra konak tarağıyla geriye doğru taradım konakların hepsi tarağa geldi bi kere yaptım geçti hepsi. Sizin çoksa bir kaç defa yapmanız gerekebilir veya zeytinyağı gerçekten saf doğal olması fark ediyordur
Sema065 @gulsahhy Yağ ve karbonat karışım yap banyodan önce sür kafasına biraz beklesin ince uçlu tarak ile tara banyodan çıkınca da tara her banyo öncesi yap hemen geçiyor iki kızımda da öyle yaptım geçti 🌸ikinci kızımın kaşında bile vardı o karışım sayesinde geçti
gulsahhy Sema065 evet ya kaşları pul pul kulakları da. Ona da la rochenin kuru ciltler icin kremini önerdi. O iyi geldi ama konak geçmiyor😕
Emmosch Benim kızımda da doğduktan 15 gün sonra oluştu,2,5 aylık şu an zeytinyağlıyorum banyodan önce, sonra hafifçe tarıyorum ama hala geçmedi
Btlaras2 Herşeyi denedim çok zor geçti bizde de konak olayı ama en etkilisi zeytinyağı diyebilirim sürün bekletin yumuşasın sonra duşta tersten tarayın konak tarağıyla