Gul88 2 ay 23 günlük bebeğim var artık çok yoruldum devamlı kucağımda meme ağzında uyumak istiyor emmesede dün sabah 8 den akşam 12 ye kadar öyleydik nedenini bir türlü anlamıyorum çok yoruldum artık
Asilbaby Gul88 atak haftasında canım muhtemelen bebişlern hiçbir hareketi kalıcı değil merak etmeyin. Benim bebeğim 3 ay 27 günlük o dönemlerde oda öyleydi geçicek sabret.
hankardeslerr Gul88 Canım benim oğlumda bir çok emzik te diretti bimden wee aldım onu tuttu. Beni çok rahatlatmıştı şuan ikiside kullanıyor
zzeynepsaree atesvesu Bizde şuan 1 Ay 10 günlük olduk geceleri 5 buçuğa kadar uyumuyor atak haftasından dolayı mi sizce
Bebekkiz Bir aylık bebeğim var aynı anlattığınız gibi üstüne memede uyuyp yatağına yatırınca uyanıyor :(
atesvesu zzeynepsaree 5 hafta ve 8 hafta atagı var sızınkıde atakta maalesef ama bu gecıcı surec sabırlı olun
atesvesu zzeynepsaree bol bol sarılın ve dünyaya alısmaya yardımcı olun her atakta bebekler bişey keşfediyor ve buyuyor
zzeynepsaree Dellengec Geçen haftalarda uyuyordu bu hafta gözleri bir açiyor ayni saatte kapatıyo 😂geçecek de görücez inşallah
Busragokceberra Gul88 Bebek korktugunda,sizin kokunuzu ozlediginde, üşüdüğünde, gazı olduğunda hep emmek ister bu yüzden olabilir
_hazaalk Gul88 oğlum kolikti ve hep memedeydi 2 yaşına kadar hep emerek uyudu.. şimdi 2 buçuk yaşında okadar çok özledim ki onunla o şekilde uyumayı. Ozamanlar çok zorlanıyordum ama şimdi kendine güvenen benimle güzel bi bağ kurmuş cocuk. Emzik hiç istemedi. Kızım oldu şuan 2bucuk aylık oda kolumda uyumak istiyor uyusun napalım.. Allahtan emzik emiyor 🥹
Sedaguness Gul88 2 ay 25 günlüğüz bizde Tam olarak bizi anlattın bazen 4-5 saat memeden ayrılmıyor. Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum acaba doymuyor mu aç mı diye insanın sinirleri bozuluyor. Fakat emzirme danışmanım bu durumun çoook normal ilk 3ay bu şekilde olacağını söylüyor. Memeden ayrılınca cıyak cıyak 🥲 bazen altını bile zor değiştiriyoruz
Gul88 Sedaguness aynen bende doymadigini düşünüyorum bazen ama bilmiyorum inşallah geçer 3 ay sonunda