Masal001 Kizlar kızım 9 ayina giriyor bas ve ensesinde ateş var neden olur acaba vücudu normal ateşli değil çok ama kafası yanıyor bildiğin anlı hastaneye götüreceğim sizlerede sormak istedim calpol verdim soğuk kompres yaptım bilemedim ilk anneligim
asiltonunmommysi Masal001 benim oğlumun kafası devamlı öyle sıcak acaba ondan mı bahsediyorsunuz. Kafaları sıcak oluyor bazen çünkü. Ölçtünüz mü ateşini.
Nurtkn4242 Masal001 canım üç gün oldu benim kızımda aynı öyle oldu vücut ısısı normalde kafası yüzü yanıyordu 37.5 di calpol verdim çoraplarını falan çıkardım sadece müslin örttüm dişten dolayı oluyor o ateş vücudunu sildim bekledim ateşi düştü sonra bi baktım dişi patlamış
Masal001 asiltonunmommysi canım bu öyle değil yanıyor bildiğin sanki kafasını sobaya tutmuş ısınmış gibi normalinden coooookk farkli
Masal001 PatronBebek kafadan ölçen yok o tabanca gibi olan koltuk altindan 37.5 ama vücudu kafasına göre az ateşli geldi bana bide el parmak uçları soğuk
asiltonunmommysi Masal001 durduk yere mi oldu, yatıyorsa falan terliyor ısınıyor ne bileyim. Ateş olsa her yerinden olur ama
Masal001 asiltonunmommysi sabahtan vardı az ama şimdi çoğaldı dış aldırdım calpol verdim başka ne yapabilirim