tosbikannesiiiiiii Kızlar oğlum 7 aylık devlet hastanelerinde alerji testi yapılıyor mu 7 aylığa çoğu kişi 1 yaşında yapılıyor falan demiş
_YanakReisinAnnesii tosbikannesiiiiiii gerekli görürlerse 3 aydan büyük her yaş grubuna yapıyorlar. Ama kilit nokta gerekli görmeleri 😂 ağır belirtiler eşlik etmiyorsa da çok zor gerekli görüyorlar
Tuba11 tosbikannesiiiiiii benim kızımda da alerji var fakat 2 yaşından önce tamamen neye alerjisi olduğu belli olmaz dedi doktorumuz.
AA201207 tosbikannesiiiiiii 3 aydan itibaren yapılıyor ama sonuç vermiyor genel olarak küçükken yapılan testler
tosbikannesiiiiiii _YanakReisinAnnesii yani adamın ölmesini bekliyorlar anca öyle yapıyorlar diyorsun 😄
tosbikannesiiiiiii Tuba11 çok zor geçiyor bizim için vücudu hep kabarıyor süt ürünleri tavuk ve yumurta tüketmiyorum aylardır bişeye daha alerjisi var galiba ama çözemiyoruz 😕
tosbikannesiiiiiii Deletedmom_33 aldım kız 9 ocakta götürcem Allah yardim etti de bulabildim randevu 😄
OnderArasinAnnesi tosbikannesiiiiiii bizim yumurta süt ve süt ürünleri koyun ve keçi etine var ette dikkat edin bide bakaljm
06Glz44 tosbikannesiiiiiii ben bebegime o zamanlar yaptrmştm canım sırtından yapıyorlar hatta randevu almadm acil direk yönlendrdi yumurtadan şüphe etmştm o zamanlar kan aldılar be sırtından küçük küçük iğne demekde tam istemiyorm ama kare şeklinde birsey batırıyorşar orası şişser neye alerji oldhu belli oluyor ama bunun cok testi var.çok gecmiş olsun
06Glz44 tosbikannesiiiiiii inşallah yoktur deyim aslında neyi var bu arada cildinde birseylermi cıktu
Kgs2110 tosbikannesiiiiiii evet yapıyorlar. Gayet güzel sonuçta veriyor. İhmal etmeyin. Erkenden gidip test yaptirmadigim için öyle çok pişmanım ki.
Ygmrss Biz 4 aylikken yaptirdik ankara sehir hastanesinde. Muayne ile ayni gun yaptılar ama biraz yogun bir bölüm. Hem sirttan yaptilar hem kan aldilar. Yumurta aki ve süt ürünlerine ciktlmisti.8 aylik oldu gecti alerjimiz allaha sukur
tosbikannesiiiiiii Ygmrss benim bebeğimin de kakasında kan oluyordu 2.5 3 aylıkken bizden sadece kan aldılar o zaman kanda baktılar alerjisi var mı diye deri testi yapmadılar süt ürünlerini kestim geçmedi tavukla yumurtayı kesince düzeldi
tosbikannesiiiiiii 06Glz44 evet cildi bi kabarıyor bi sönüyor kabızlık da olmaya başladı. Aslında çok katı şeylerde vermiyorum hep sulu şeyler yedirmeye çalışıyorum yinede kabız oluyor
OnderArasinAnnesi tosbikannesiiiiiii ben konya şehir hastanesinde yaptırdım 7 aylikken yapıyorlar bayada
tosbikannesiiiiiii OnderArasinAnnesi eti de bi tek kuzu eti tüketmiyorum bu zamana kadar bi sıkıntı olmadı
Kgs2110 OnderArasinAnnesi süt ve yumurta alerjimiz var. 19 aylık oğlum hala geçmedi. 8 aylıkken deri ve kan testi yapildi. Tepki vermiyor benim bebeğim. Yogurta tepki verdi ilk yemesinde o şekilde anladık. Sonra yediğinde tepki vermedi. 2 ay yumurta yedi. Yumurtaya alerjisi olduğunu kan testinde anladık. Üstelik çok yüksek değerleri. Doktor tepki vermemesi tepki vermeyeceği anlamına gelmiyor 99 kere yer tepki vermez 100. Yeyisinde şoka girer dedi. Değerleri artarak devam ediyor. Belkide değerleri düşük diye tepki vermiyordu. Şuan yese tepki verebilir. Bu şekilde. Hala çok dikkat ediyoruz. Allah bütün yavrulara şifa versin.