1balkizannesi Kızlar bu hapı kullandktan ne kadar sonra adet olunuyor yani hepsi bitcek ondan sonra mi adet olacağım allak bullak old bi akıl verin
AA201207 1balkizannesi kullanmaya devam ederken olursaniz ilaca devam etmiyorsunuz, olmazsanız kutuyu bitiriyorsunuz 1 hafta 10 gün içinde genelde etkisini gösterir
AA201207 1balkizannesi adet oldunuz mu veya adet olmayi bekle dedi mi? Bir de size ne için verildi bu ilaç
1balkizannesi AA201207 Doktor adrt konusunda br şey demedi ztn bugeldikten 1 gün sonra adet oldum 6 gün görüyordum halen adetliyim yani 8 gün oldu Hap ztn adet söktürücü
AA201207 1balkizannesi evet söktürücü biliyorum ama acaba başka amaçla da veriliyor mu diye merak ettim. Gittiniz mi doktora
1balkizannesi AA201207 benim adet düzensizliğim olduğu için açıkçası başka amacını falan bilmiyorum şu anda hapı kullanmaya devam ediyorum be 12 ocak’tan beri adetliyim 🙂
edanur_dilek20 1balkizannesi canım merhaba benimde adetim uzun sürüyordu doktor duphaston verdi ne zaman kesildi senin düzene girdimi nasılsın şuan bilgi verirmisin