Rumis_algan29 63 kilo ile hamile kaldım ve 93 kiloyla doğuma girdim aman yarabbi 30 kilo🙄 sonra 13 kilo ödemdir bebektir eşidir gitti oldum 80 kilo ben nasıl vericem şimdi bu kiloları bebeğim 2 aylık oldu bugün..
MuhammedAmine Rumis_algan29 bende 78 ile hamile kaldım kilomun tavan yaptığı noktaydı hamile kaldığım ay 102 kilo ile doğurdum şu anda 80 kiloyum diyetisyene başlıyorum Pazartesi yoksa ben veremem sizede tavsiye ederim
Esrayusuf Rumis_algan29 valla bendede ayni dert var 65 le hamile kaldım 86 kiloyla normal doğum yaptım oğlum 3 aylık oldu 78 kiloyum nasıl gidecek bu kilolar artık eski kiyafetlerimi giymek istiyorum 🤔🤔🤔🤔Allah başka dert vermesin diyip kendimi avutuyorum
Istanbul Rumis_algan29 ben bi donem 3 ogun yemek haricinde bisey yemeyi birakmistim hemen etkisini gordum ancak unutup devam etmedim bide tatliyi yemekten once yiyordum dene isterse ogun disinda sadece su ic bide ogun saatlerin sabit olsun
Songlkrdmn5 Rumis_algan29 ben 52 ile hamilr kaldık 65 oldum 2 ay 15 günlük tüm kilolar gitti yine 52 oldum
Dnzkizi Prensinannesi23 bi ara cok duyuyordum onu etrafimda sonra unutuldu, ise ysriyorsa denemek lazim
Prensinannesi23 Dnzkizi ben ona yordum çünkü gayet fazla yiyorum ve normalde metobolizması hızlı çalışan biri değildim yani afedersiniz ama günlük tuvaletime rahat çıkmamı sağlıyor onu bırakınca farkettim bende
Elifincininannesi61 Rumis_algan29 bol su iç acayip kalori yakarsın ve emziriyorsan zamanla gidiyor merak etme. Ben günde 3 litre su içerdim hem sütüm arttı hemde kilolar gitti 75 kiloya doğuma gittim şuan 52 kiloyum 😉
ebru_dgs Elifincininannesi61 canınız hiç tatlı istemiyor mu benden çok su içeni yoktur herhalde ama gitmiyor yinede