Benbenim2 İstanbul/gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi Prof. Ahmet hakan gedik Muayene ücreti 550 tlydi ocak öncesi şimdi nedir bilmyrm
Aylin_07 İstanbul Camlica Erdem hastanesi Dr . Özlem Cantürk Kesinlikle harika bir Dr oğlum 6 aylık doğduğundan beri doktoru çok memnunuz muayanesi 400 tl suan
kasimonbes HappyKids Ankara A Life Hospital Uzm Dr Vedat Öztürk. Bir cok doktor gezdim internette bu doktorun yorumlarina rastladim. Muayene ucreti 315di suan ne oldu 10 gun sonra gorecegim yorumu guncellerim. Memnunum, en azindan ters bir durumda panik olmayin takip edecegiz gibi konusuyor rahatlatiyor bir de hemen antibiyotige baslamiyormus once tani tedavi teshis koymasi beni daha da memnun etti.
Senazeynep3425 HappyKids Silivri’de Ahmet Köse muayene ücreti 300 TL; Sultanbeyli’de Melih Bey muayne 250 tlydi sünneti de burada olucaz birde büyükcemexede ender yaman diue bir doktori önerdiler yarın ona gidicez. Bu iki doktordan da çok memnunum.
Asuri İstanbul/ Avcılar Avcılar hospital Op . Dr. Nil Bilgen/ Perinatolog Prof. Dr. Ali Gedikbaşı Fiyatlar sürekli değişiyor her yerde o yüzden yanıltıcı olmamak adına yazmıyorum. Ben riskli bir gebelik yaşadım Ali Bey ve Nil Hanım sıkı bir takiple bebeğimi sağ salim kucağıma almamı sağladılar. Gelişim geriliği vardı doğar doğmaz entüme edildi ama çok şükür şimdi sağlıklı sıhhatli❤️🧿 İkisine de ilgileri için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Seyturak HappyKids Kayseri Acıbadem’de Murat Çağlara gidiyordum çok ilgili,telefonda acil durumlarda direkt dönüş yapan harika bir doktordu. 500 TL idi en son gittiğimde. Daha sonra Sivas’a geldim burada Medicana hastanesinde Fatih İbrahim Arabacı var ona gidiyoruz o da çok iyi bir doktor. 270tl idi sanırım ücret. Aralarda başka doktorlarda denedim bu iki isimden çok memnun kaldım.
Alparslanmoms_ Çorlu Özel Vatan Hastanesi Çağatay Kabak’a gidiyoruz . Gayet ilgili ve bilgili sorularımı cevaplıyor .Ayrıca yenidoğan yoğun bakım doktoru.Ücret en son 345 liraydı
Gizem011 HappyKids Adana özel algomet hastanesi emine kuset ama memnun değilim altın Koza hastanesinde cem bey var oraya götüreceğim çok hastası var ve herkes çok memnun
Cnnt-esr46 HappyKids Kahramanmaraş Luna özel klinik muayene ücreti 450 TL. Dr. Sercan uysal mükemmel bir doktor ❤️
didosdeniz HappyKids istanbul beylikdüzü medilife hastanesi miktat öztürk’e muayene oluyoruz çok tatlı ilgili birisi kendisi gayet memnunuz:)
Nefin HappyKids ist kartal avicenna umut hastanesi dr nurettin yücel. 330 tl muayene ücreti, dr dan çok memnunum, çoğu dr gibi paso ilaç yazmıyor, saçma sapan ek gıda listesi vermiyor, gereksiz tahlil istemiyor. İyi ki tanımışız
Cansu28_ Ankara A life hospital Uzm.Dr.Vedat Öztürk Muayene ücreti 335 ₺ Doktorumuz çok ilgili. Hakkındaki olumlu yorumlara güvenerek gittik iyi ki gitmişiz. Yaklaşımı oldukça güzel her şeyi detaylı anlatıyor.
Gulege2022 HappyKids Ankara Prof Dr s. Ümit sarıcı özel doktorumuz muane ücreti 500 idi sanırım 800 oldu. Aynı zamanda Ufuk üniversitesi hastanesinde de görev alıyor. Mükemmel bir doktor
ZehraSareMom HappyKids Biruni üniversite hastanesi; DR.Abdullah Sert Kızım doğduğu günden beri takibindeyiz çok memnunuz.
mlssvtnsvr HappyKids Türkiye’de olduğumuz zaman mutlaka gidiyoruz, olmasakta her zaman Allah razı olsun bir şey olduğunda ulaşabiliyoruz. Tekirdağ/Kapaklı Pediatrium Çocuk Kliniği- Uzm. Dr. Haluk ESMERAY En son bu yaz gittik, o yüzden fiyat bilgisi veremiyorum
Fikriye_16 HappyKids Bursa Medicana uzman doktor bünyamin teymuroglu doktorumuz biz çok memnunuz. Biz bebeğimize özel sağlık sigortası yaptırdıgimiz için sadece 15 lira katkı ücreti veriyoruz.
EndlessLove_ HappyKids İstanbul Medipol müberra tigin Memur indirimiyle en son 280 küsür vermiştik. Zam gelmiş en son kaç oldu bilgim yok Çok memnunuz ☺️
denizz1360 istanbulda maslak acıbadem hastanesi doktor tarkan ikizoğluna gidiyorum çok memnunuz. Her an ulaşabiliyoruz. İşinin ehli bi doktor. Muayene ücreti 1200 tl zamlardan sonra ne olur bilmiyorum
DemirinAnnesii HappyKids İstanbul Kartal avicenna umut hastanesi doktor Uğur öz gayet memnunum ilgili bi doktor. Muayene ücreti 330 TL ydi yeni yıl zammı ile 440 TL oldu