Sibtug Kuzenimin kızının dişi çıktı bizde anne babadan sonra ilk gören hedye alır e bende teyze olarak hediye almam lazım şöyle çok pahalı olmayan ama iş gören oyuncak olur başka bişey olur tavsiyeniz var mı ?
Asyaveannesi04 Sibtug en güzel hediye bez ve ıslak mendil ikilisi oyuncaktansa 😅 bize her alındığında çok mutlu oluyorum
elizabeth Sibtug bütçenize göre bir oyuncak alın bence kıyafet falan hep alınıyor nasılsa 😀 hışırtılı kitaplar falan olabilir. Pijama takımı olabilir.
Beno Sibtug benim kardeşim kış geldi dedi ponponlu atkı bere takımı aldı çokta işimi gördü 😁fikir olsun
Mustafam-elifim Sibtug bezi al tule güzelce sar tek tek kurdale yap etrafına tül yap cinsiyeti neyse o renkte en ustede ıslak mendil köy bence en güzel hediye😅😅
birinsan14 E ebebekten hediye çeki olabilir ister oyuncak alsın ister bez. Onun dışında sesli kitaplar, hareketli kitaplar mama sandalyesi için vakumlu oyuncaklar
Mustafam-elifim Sibtug hediyenin markası olmaz en ucuzunu al zaten bu zamlardan sonra herkez buldugunu kullanacak 😅😅keyfi dönem bitti bacim
KUTAY61 Sibtug bizde dişini gören atlet külot alir beyaz rengini dişleri bembeyaz olsun diye külot ve diş ne alakaysa:)ama yinede aliyoruz:)
Ekvatoral KUTAY61 ay valla okurken fena güldüm. Oğlum bile baktı anneme ne oluyor diye. Siz çok yaşayın emi ☺️
_Serenity16 Sibtug Ben fisher price eğitici oyuncaklardan alınsa mutlu olurdum 😅 Ya da kitap olabilir cırt cırtlı fenerli sesli bir sürü secenek var. Odasına dekoratif birsey olabilir odası varsa. Bir sürü secenek var ancak kıyafet almayın bence. Bana gelen kıyafetlerde ya yaşları olmuyor ya hoşlanmıyorum öyle kalıyor yazık oluyor cok üzülüyorum.
Sibtug _Serenity16 evet bende kıyafete hiç sevinmiyorum açıkcası 😂 ama kitap aklıma yattı bi bakacaşım çok teşekkür ederim🌸
acabahamilemiyim Sibtug bez mendil Kullandığı mama(varsa) Lego bunlar çok işe yarar 🌸 bana getirildiğinde mutlu oldum ama süslü püslü elbise de olabilir neden olmasın 🤠🤠🤠