Ogretmen_anneeee Cok ama cok sinirliyim . Sabretmeye çalışıyorum ama benim de bi sınırım var bende insanım . 13 aylık oldu 1 aydır geceleri 2 gibi uyanıyor 3.30-4.0 a kdr uyutamıyorum uyumak için salya sümük aglıyor . Cinnet geçirmeme ramak kaldı. Sabaha kadar bebesi uyuyanlara imreniyorum . Beynim kaldırmıyor vucudum kaldırmıyor böyle uyku mu olur elimden geleni yapıyorum daha napacam ben yA
mlssvtnsvr Ogretmen_anneeee bu ben, 1 saatte 1 kalkıyor sallattırıyor kendisini artık ayak bileklerimin acıdığını hissediyorum bedenim ve psikolojim error veriyor hiç normal değilim, sürekli huysuz, uykusuz, aç günler geçiriyoruz ve kafayı yemek üzereyim
Whatornot Ogretmen_anneeee yanınızda sarılarak uyutmayı deneseniz? Benim kızım daha 4 aylık genelde kendi uyur ama uyumadığı zaman alırım yanıma sarılırım hemen uyuyakalır
Momychallange Ogretmen_anneeee canım anlıyorum seni benımkıde akşam uzerı uyuyor gece 2kere 3leeş buluyor bor de benınkısı daha küçük
Yagmur0507 Ogretmen_anneeee o dönemlerde atak dönemi diyorlar belki ondandır , illa ki geçecek hep böyle kalmayacak
LilyaBn Ogretmen_anneeee cinnet geçirmryin bazı dönemler olacak bu çok notmal. Sabaha kadar deliksiz uyuyan bebek ben hiç görmedim.b benimli 33 aylık hala uyku yok😬
Belisssliya Ogretmen_anneeee eğer akşam üstü uyuyorsa benim bebeklerimde gece uyanıyor. Ya da gündüz uykusu uzun sürerse. Ona göre uyku rutini oluşturmaya çalışıyorum. Sabah erken kaldiriyorum eğer bıraksam 11 gibi uyanıyor böyle olunca gündüz uykusuna geç yatıyor gündüz uykusuna geç yatınca gece ya geç yatıyor ya da gece uyaniyor. Bu düzeni bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bir de atak geciriyor olabilir. Benim kızımda bir ara gece ağlayarak uyanirdi ve uyumazdi. Yanımda yatirmaya başladım sakinlestirdim bir zaman sonra geçti. Bazen bebekler kendilerini güvensiz hissedebiliyorlar anne yani istiyorlar. Sabredin bu günlerde geçer inşallah