Ececagiklim ben bugün instagramda bir video gördüm ve gerçekliğine inandım diyebilirim. Şimdi linkini birakicam ama siz araştırıp deneyimleyin kim yalan kim dogru belli olmuyor.
Bunun dışında ben dogalci biri olduğum için 2 güzel önerim var ama ne kadar etkili olur bilemem kisiye göre değişir
Karanfili güzelce kaynatin suyunu süzüp sprey şişesine boşaltın ve istediginiz her an saçınıza sıkın hem güzel kokuyor hemde yumuşacık yapıyor. Ben saçım gür olduğu için pek bisey anlamadım ama sac kalinlastirma ve güçlendirmede oldukca etkilidir arastirabilirsiniz. Bu işlemin aynısını bu kez taze biberiye ile yapın hatta biberiye yağı felan da kullanabilirsiniz sac diplerinize. Banyoda ve bakim yaptığınız anlarda sac diplerinize masaj yapin mutlaka . Dustan sonra sacinizin suyunu siktiktan sonra 2 defa sacinizi abartmadan cekin sac köklerini uyarır. Bunun dışında yine dus bitiminde son suyu dayanabildiginiz soguklukta basiniza dökün yine ayni sekilde uyarir ve sok etkisi yapar. Saçınıza herhangi bir yağ maskesi yapinca birkac saat degil 1 gün bekletin. Her gün değil 2-3 günde bir duş alın. Saçı en çok kendi yağı besler her zaman. Sac konusu hepimiz için çok önemli ama en önemlisi sağlık üzülüp dert etmeyin bu seferde psikolojik olarak devam etmesin duzelecegi varsa da duzelmez. Olumlu olmak saclariniza cok iyi gelir. Sacinizi bigudi ile sekillendirin sonra yumusatacak seyler kullanin sacinizi bakimli guzel görünce mutlu olacaksiniz ve sacinizi seveceksiniz. Oyle durumlarda Saçınıza cicek gibi iltifat edin onu sevin ( saçma gelebilir ama ben saclarima eskiden hep bunlari yapardim ve cok hizli uzardi simdi sal mevlam cayira kdjdkdkdk) umarim en kisa surede duzelir uzun oldu ama ben olsam bende bildigi her seyi yazsin isterdim yazan kişinin. Ve son olaraj simri geldi aklima. Kesinlikle tuzsuz şampuanlar kullanin internetten temin edebilirsiniz. Kuaf markasinin var guzel vanilyali felan. Çam cerebentin yagi da efso dp nin sampuani var onunla oda iyi. Sampuaniniza e vitamini kapsülü koyabilirsiniz 5 kapsül yeterli olur benden bu kadar 🙈😪😅😅😅😅