FatmaKk 22 /24 derece olan evde bebeğiniz uyurken kaç kat giydiryorsunuz yada uyku tulumunda tog değeriniz nedir anneler , alıp memnun kaldığınız uyku tulumu, kozmont da varsa sayfa ismi paylaşır mısınız.
AntiSosyallKelebek FatmaKk 22-24 ideal ısı.Kizim 3 yaşında çok kalın olmayan alt üst oğlum 2.aylik tulum içine külotlu çorap bu kadar üstlerine de çok kalın olmayan polar battaniye
Papatya-ya FatmaKk bende LC Waikiki den aldım 2.5 tog evim 22 23 derece içine sadece uzun kollu atlet giydiriyorum güzelce uyuyor çok soğuk olacağı geceler bazen külotlu çorap giydiriyorum terletmiyorda çok memnunum
Muazselami FatmaKk bende lc den 2,5 tog aldım bi zıbınla yatırıyorum 22/25 arası evin içi sıcacık uyuyor üstünü örtme açma derdi yok çok iyi oldu iyi ki almışım
Umutluluk 2ay oldu tulum aldım mükemmel inanın alın kesinlikle tavsiyemdir. Çift pazen ve aşırı kaliteli
benkosarim Umutluluk link paylaşımı yasaktır annemiz postunuz düzenlenmiştir ürünün adını yazabilirsiniz örnek trendyol’yoyko bebek arabası gibi
Umutluluk joyfulmom çok iyi dmi ama biraz kalıbı büyük ya , ben bide 2yaşa 4 yaş aldım artık 10 yaşına kadar giyer 😅
joyfulmom Umutluluk ben 6-12 aylık aldım kızım 8 aylık ama seneye de rahat giyer 1 yaş almayı düşündüm ama Satıcı tavsiyesi ile 6-12 almıştım
esolinn FatmaKk 23-24 civarı oluyor ev 1 tog uyku tulumu sadece sıfır kol zıbınla giydiriyorum sıcacık oluyor
merve171214 FatmaKk ebebeğin kendi. markası olan 1.0 tog değerinde kullanıyorum içine sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum sıcacık oluyor