kucukkhanim Kızlar oğlum 3 aylık parmağı geçtik artık ellerini emiyor ve bundan oldukça memnun ellerini çekince kızıyor ufaklık sanki kavga eder gibi konuşmaya çalışıyor 🤨🤪 siz de de bu durum var mı normal mi ellerini emmesi
shdemir kucukkhanim Aynı seyler bizde de var canım😊 5 bucuk aylik olucaz hala devam parmak yetmiyo elini komple.sokmaya calisiyo agzina doktoruma sordum kesfettikce biseyleri basardikca yapmaya devam eder dedi demek ki normal😊
Musmutlu kucukkhanim daha 10 dk once aklimdan geciriyordum parmak bitti ele gecti diye. ben almiyorum arkadasin dedigi gibi kesfetme olayini duymustum. mumkun oldugunca ellerine dokundurtmayin disarida yada surekli silin yikayin
Alminam kucukkhanim Bizimki de emiyor 😂3 ayligiz doktorumuz etrafı keşfettiği be ellerini keşfettiği için normal dedi bi süre sonra bırakıyormus
eedacinarr Bu durum normal ama izlemesi hoşumuza gidiyor diye engellememek olmaz , emzik emmesi en azından daha kolay bıraktırılan bir durum , elini emdiğini gördüğünde emziği vermenizi öneririm