Deletedmom322 Arkadaşlar bu aşının iki markası varmış, sizler hangisinden yaptırdınız ya da yaptıracaksınız? Bir farkı var mı acaba
Onsubatikibinondokuz Deletedmom322 biz rotateq yaptırdık 3 doz rotarixden daha yeni ve içerik olarak daha zengin olduğunu söyledi ebe anlatırken 2 4 6. Aylarda yapılıyor biz ondan yaptırdık
Deletedmom019 Deletedmom322 iki marka var Rotarix iki dozlu Rotateg 3 doz olan. Bizim doktorumuz 3 dozlu olanı tavsiye etti daha korumalı olması açısından. Bidahaki ay 2. Dozunu yaptıracağız
Thesra Deletedmom322 Rota teq yaptırdım.Koruyuculuk bakımından daha uzun yaşlara kadar koruyormuş be 3 doz yapılıyor diğeri 2 doz olarak yapılıyor hemşiremiz bunun eğitimini aldığını seminere katıldığını söylemişti kendisine güvendiğim için tercihim bu yönden oldu👌
Aysun24 Deletedmom322 Rotateq 3 dozlu 3. Ay 5.ay 7. Yapılıyor Rotaixte domuz katkısı var ve rotaix daha pahalı rotateq al bence benim kızım 4aylık şuan netten araştırabilirsin ❤️
Deletedmom322 honeyson bana da ebe özellikle rotateg alacaksın dedi daha var aşımıza da merak etmiştim ben de, bi farkları var mı acaba
Deletedmom322 Onsubatikibinondokuz benim bebeğim ayın 17 sinde tam 3 ay olacak ebe ilk dozunu o zaman yapalım dedi, geç mi kalmış oluyoruz
Onsubatikibinondokuz Deletedmom322 tam olarak bilmiyorum ama dediğim gibi 2 4 ve 6 olarak biliyorum ama bizim sonuncuyu 5. Ayda yapabiliriz dedi 5, ayda yaptılar siz yine de bir sağlık ocağına ebenize falan danışın onlr daha iyi bilir
honeyson Rota alışı 2 doz yapılır . 3 ü ilk kez duydum bence doktorunuzla görüşün . Farkları biri bitkisel biri hayvansal içerikli diye açıklamıştı doktorumuz
Deletedmom322 Deletedmom019 araştırdım birazda 12. Haftaya kadar o da dahil ilk dozu yapılmış olması lazımmış biz 13. Haftada olcaz ebenin verdiği tarihte nasıl olacak 🙄
Deletedmom019 Deletedmom322 ama dedğim gibi 3 ay 15 gün geçmemesi lazım. Bence sen eczaneden al aşıyı sağlık ocagında yaptır
Zehraarel Bugün yaptırdım sağlık ocağında canım eczanede adam tek farkın ücret olduğunu söyledi o 3doz olan daha pahalıya gelıyomuş
Aysun24 Deletedmom322 Rotateq 3 dozlu 3. Ay 5.ay 7. Yapılıyor Rotaixte domuz katkısı var ve rotaix daha pahalı rotateq al bence benim kızım 4aylık şuan netten araştırabilirsin ❤️