_tospikannesi Erkek bebek 18temmuz doğumlu, 29temmuzda bekliyorduk. Birkaç gündür uykuya dalamıyor hep bir huzursuz surekli ağlıyor kucakta ooda oda geziyoruz biyere çıkmaya korkuyorum durduramayacağım diye atakta miyiz acaba 🙄
Arhenmrva _tospikannesi bizdede aynı sıkıntılar var eger bakabilen bir arkadas varsa kızım normalde 6 temmuzda doğumson günüydi ama 5 temmuzda geldi
Mervecom _tospikannesi aynı şekilde bizde😔 Ağustos 23 doğması bekleniyordu oğlumun. Dogum tarıhı 9 agustos bakan olursa cok sevınırım
NhLpRn 9 Eylül 2019 doğum 13 eylül 2019 beklenen erkek bebek. Atak haftası başladı mı başlayacak mı ili gündür süerekli emmek memede uyumak istiyor bakar mısınız lütfen
bonbonjelibon Benim de bakar musınız 17 temmuzda doğdu 25 temmuzda doğması gerekiyodu Cinsiyeti erkek
Gzdsre Yujadab banada bakarmısnz❣️ 4mart dogumlu beklenen tarih 12 mart kız bebek şimdiden teşekkürler🙏🏻
cepoykusu35 Yujadab eica etsem bana da baksr mısınız 14 Temmuz tahmini doğum tarihi 27 Haziran gerçekleşen doğum tarihi kız bebek
Ebrumarbling Yujadab bize de bakar mısınız doğması gereken tarih 15 Mart 2019 erkek bebek çok huysuz acaba atak mı
Poyrazefe Yujadab bızede bakabılımsnz erkek bebek 5 hazıran dogdu dogması gerekn tarıh te 5 hazıran huysuzlugumjz ustumuzde☺️
Arhenmrva Yujadab merhaba bebegimin atak haftasına tekrar bakabilirmisiniz rica etsem hiç durmuyor kızımda 5 temmuzda dogdu ama son doğum tarıhı 6 temmuz
Mom9 Yujadab benim kızımda aynı şekilde huysuz uukuya dalamıyo 2gündür uyumuyoruz hep beraber 🙄 29eylül doğması gereken tarih ama 25 ağustosta doğdu. Bakar mısınız banada lütfen🙏
Mervecom Yujadab tesekkurler pekı hesaplarken doğum tarihinden mi yoksa tahmini doğum tarihinden mi hesaplıyorsunuz acaba
Dorukhansmom Ben yine ben çileli ben yitik bitik kadin ana olan ben 😑😑😑 benim bebeeeeme de bi bakın ya. 27 kasım doğumlu 10 aralık gibi doğması gereken tarih Erkek bebek.
Yujadab Dorukhansmom allah yardımcınız olsun atağınız yeni başlamış uygulamaya göre bitmesine 30 gün var 😬
Tugbabu59 Yujadab ben arak hesaplatmocamda seyi merak ediyorum benm oglum prematüre doktorlar 9 temmuzda dogcak diyorduk 27 mayısta dogdu ben şimdi 9 temmmuzumu baz alcam bakarken
Denizalii Yujadab canim banada bakabilir misin 2 gündür uykusuzlukdan baygınlık geciricem sebebi su atak mi 😫 24 mayıs beklenen 29 mayıs doğduğu gün erkek
Edaertas-28 Yujadab rica etsem bizede bakar mısın tahmini doğum 4 eylül doğum tarihi 21 ağustos kız bebek
Melegimmm @Yujadab Rica etsem bize de bakar misiniz 🙁 dogmasi beklenen tarih 21 haziran, dogdugu tarih 23 haziran kiz bebek