Babylovee Merhaba güzel anneler. Uyku eğitimi almayı düşünüyorum bebeğim için alanlar var mı ? Durumlarınız şuan nasıl. Eğitimden sonra düzen devam etti mi ?
Umutveannesi Babylovee biz aldık. 7 ay 17 günlükken aldık şu an 8 ay 20 günlük. Aşırı rahatladım. Uykuları uzadı artık bebeğimde huzurlu bende huzurluyum gerçekten. Normalde sallanarak uyurdu 3 günde hiç ağlamadan kendi kendine uyumaya başladı
Umutveannesi Babylovee yok bırakmadı. Şu an hasta mesela uykuları çok kısa öksürmekten uyuyamıyor bir türlü ama desteksiz yatıyor yine de yatırıyorum kendi uyuyor
ruveydaensar Babylovee ben de öyle hwsta diye erteliyorum iki haftadır . O iyileşsin ben de bı cesaret deneyecegim
Ozlmmgmail Umutveannesi oksurup uyaninca kendisi mi uyuyor. Ve bir sese uyaninca yine kendi mi daliyor uykuya.En cok merak ettiklerim
Umutveannesi Hghghghghg 8.30 gibi gece uykusuna geçiyor. Gece 12de ve sabah 4te rüya öğünü yapıyordum ama bir haftadır bıraktım kendi kalkınca mama veriyorum uyumaya devam ediyor
Umutveannesi ecrinn123 burdan Burcu hanım var. İnstagram adresinden yazmıştım ona whatsaptan görüşerek aldık gün içinde sürekli konuştuk
Umutveannesi Ozlmmgmail gece uykusundayken evet öksürdüğünde geri uyuyor ama üç gündür gündüzleri pek geri dönemiyor uykuya çok tıkandığı için az uyuyor üç uyku yapıyoruz. Normalde iki uyku yapıyorduk
Hghghghghg Umutveannesi ya ben nasıl yapıcam bılmıyorum en geç 12de uyuyor bazen 11 de mamasını verıyorum uyuyor sabah saat 6da verıyorum tekrar uyuyor nasıl erkene gecıcem acaba 10 da bıle uyusa iyiydi ya
Umutveannesi Hghghghghg sabah erken kaldırmanız lazım. Biz 7.30 en geç güne başlıyoruz. Gündüz çok uyursa da gece uykusu sarkar