Naz2021 Lazere gideli 2 hafta olucak kese de yaptım ama bariz kıl var evliyim ay böyle kocamdan kaçıyorum resmen lazere ilk kez gittim jilet ile alıyor musunuz yoksa seansı bekleyip seans için mi kısaltıyorsunuz sadece 😂
MinikPrensesannesii Naz2021 lazerde jilet yasak zaten bi de bir hafta sonra dökülmeye başlaması lazım ben ilk gittiğim zaman ilk gün jiletle alıp seansa gitmiştim bir daha hiç almadım çıkmıyodu çünkü 10 seans gittim bitti şükür ilk gün almıştım sadece dediğim gibi.
Tuanaveannesi Naz2021 MinikPrensesannesii Kullandığınız cihaza göre değişiyor olabilir benim gittiğim cihaz da kökten almak yasaktı. Jilet yapabiliyorduk. Yaptırdığınız yeri arayıp bilgi alın isterseniz
Deletedmon_65 Naz2021 Jiletle alırsanız asla bitmez 1 hafta sonra dökülmeye başlar çıktığında lazere gitmelisiniz zaten onlar traşlıyor 10 seans gittim bacağımda bitti bile jiletle alırsanız başa döner paranız boşa gider
Labellda Naz2021 Hala dökülme evresindedir bazen 2 haftayı buluyor ilk zamanlar bu kişiden kişiye değişir jilet kullanmayın 3 seanstan sonra daha çok etkisini görursunuz
Yagiztos Jiletle almayın demişsiniz benim tüm tanıdığım lazere gidenler jiletle aliyo kafam karsti smdi