kamyon_leo Edanury ilk baş tecrübesizlikten wee baby almıştım ve hiç tutmadı beni kızım ona alıştığı için şuan lansinoh kullanıyoruz gayet güzel içiyor seviyor onu mamacoo tam içemiyordu
Edanury kamyon_leo valla benim kız wee babyi şak diye tuttu doğduğundan beri yani 11 aydır onunla herlade bundan sonrada değişmez
Olimbonii Edanury evet pahalı mesela ben geceb sene ikili almistim avent cam ikiside biri kucuk biri buyuk 250 tl idi simdi olmus 500-600 lira cam olani annemde duruyo orda kullaniyorum diger buyuk olanin basligini çıkardım mamajoonun plastik biberonu vardi bende aventin basligini ona taktim o sekil kullaniyorum önemli olan ucu 😂😂🤷🏻♀️
Olimbonii Edanury abartiyolar yani artik bebek urunleri bu kadar pahalı olmamali yani keyiften almiyoruz ya mecburi 😂
Elfmte Edanury valla bi poşet emzik aldım ı ıh dalga geçer gibi suratımıza fırlatıyo kimisi öyle artık ne yapalım. Biberon alsaydı bi kaç saat annelere bırakır en azından bi markete giderdim ama hayal ediyorum sadece. Ama bi süre aventten içmişti onu alır muhtemelen sizinki de
Edanury Elfmte ahahahahha avent ve bibs öneriyolar canım denedinmi onları benim kızda avent tuttu emzikte
Elfmte Edanury avent air, bide yumuşak olanı, bibs, nuk kauçuk nuk silikon. Chicco, ucuz pahalı damaklı damaksız farketmiyo püüh diye tükürüyo kalitesiz evladım😂
Edanury Olimbonii aynen öylr valla çocuk yoktan anlamıyo 😮💨 karın mecbur doyocak alt mecbur alınca üst mecnur giyilcrk kıyafette yetişmiyo ya valla çok dertliyim şuan 😂😂❤️
Kuzularinanasi Edanury yok almiyor kullanmiyrm.satiyorum avent ve chicco biberonlarimi da.2 tane 240 ml cam avent biberon var.1 i hic acilmamis .1 i de denendi sadece kullanmadik tertemiz valla🙂
Kuzularinanasi Asyaveannesi04 onu hic duymadim.biz suluk kullaniyoruz suan biberon faslini gectik artik boyle devam ins.icsin de neyle icerse artik 😆
Olimbonii Edanury uyudu ama kirk kere hareket ediyor totosuna vuruyorum devam ediyor besiginde yatmiyo bizimle beraber yatiyor bide 🤪🤪😂