RabiyaG Bebeğim 5ay 17gunluk ne gece ne gunduz uyuyor uykuya dalamiyor dalsa hemen ağlayarak kalkıyor uykusu olduğu halde uyumuyor ayakta sallamaya uyumuyor kucakta uyumuyir bebek arabasında uyuturduk bazen ondada uyumuyor ne yapmam gerekir
ikizannesi4242 RabiyaG bizde yeni 5 aylık olduk. Uykuya geçmekte zorlanıyoruz gece sık uyanıyoruz huysuzluk var. Diş belirtileri var mı acaba
Toprak_efe RabiyaG bizde 5 ay 5 günlüğüz uyku düzenimiz çok güzeldi fakat bizimde 1 haftadır uykuya direnme başladı şuan bile hala ayağımda sallıyorum umarım geçici bir dönemdir 😩
Nese42 RabiyaG bizde tam 5ay 17 günlük olduk bebeklerimiz ayni 🥰 yatar pozisyonda emzirmeyi deneyin uykuya geçişi kolay olur
Ozlmmgmail RabiyaG 5ay 16 gunluk bir kac gundur iyice kötü oldu duzenimiz . 2 saate bir uyanirdi saat basi uyaniyor ve kucagimdan koydugum an katıla katila agliyor. 1 saattir uyutamadim koy al koy al belki 100 kere yaptim
ikizannesi4242 RabiyaG bizimde elleri sürekli ağzında salyası akıyor tükürük çok fazla damağı beyazlamış
RabiyaG Toprak_efe ayağımda sallayınca da asla durmuyor yastığa koyduğum an ağlıyor memede uyutursam uyuyor sonra ayağıma alıyorum
Toprak_efe RabiyaG ay iyi bari benimki ne yazık ki mama içiyor öyle bir şansım yok kuçakta uyumayı çok severdi onuda istemiyor sallarken artık dua açıyorum o biraz sakinleştiriyor şükür öyle uyutmaya çalışıyorum fakat uykusuzluk mahvediyor insanı gündüz zaten tüm gün kucak derken pilim bitti 😥
Belizdeniz Biz de aynıyız tükendim,çığlık atmayı öğrendi kendi kendine bağırıyor. Uykuda biri onu cimciklemiş gibi ağlıyor
RabiyaG Ozlmmgmail bende aynı durumlari yaşıyorum 100kere oluyor bu durum Nebe süresini açtım ve ayağımda sallıyorum suan
Ozlmmgmail RabiyaG 30dk lik kısa uykular uyuyordu. O kısmen düzeldi bu kez gece uykusu saçma bir hal aldı