Sedarelll Kızlar meme ucum küçük olduğu için ebemiz doğumdan sonra meme ucu almamızı önerdi şuan 12günlük olduk onsuz tutamıyor bile nasıl bıraktırabilirim
Ysalvatore Sedarelll bırakmasın öyle emsin bı zararı yokki benim 10 aylık oldu hala öyle emiyor hiçte bı zararını görmedim
hkaf2580 Sedarelll ben yaklaşık 1. 5 aya kadar kullandım sonra ilk onu verip ucunu çıkartıp bıraktım bir kaç seferde kendiğinden o şekilde almayı öğrendi öyle yapabilirsiniz
Tazebiranne2408 Sedarelll bende öyle başlamıştım asla tutmadı normal şekilde sonra silikonla da tutmadı tamamen bıraktı beni 4 aylığız biberonla besleniyor
PnarYektaA Sedarelll bende ilk on gün kullandım gece derin uykuda göğsü veriyordum bir iki istemedi sonra tutmaya başladı gündüzleri de ilk onu takip az çektikten sonra göğüs ucunu alıp emziriyordim öyle alıştı
Morameftun Birkaç kez silikonu verdim çektim ağzından sonra memeyi verdim . Öyle öyle çok geçmeden alıştı
qwrt1245 Sedarelll ben her defasında önce göğsümü teklif edip sonra silikonu takıyordum unutmasın diye. Zamanla silikonla emdikçe uç da çıkmaya başlıyor. İki aylıkken emmeye başladıktan sonra silikonu çıkarıp memeyi verdim birkaç sefer tutunca silikonu bıraktık