seboss35 Kızlar 4. Ay aşımız var yarın koldan mi yapılıyor bacaktan mı ? Ve bebeğim biraz öksürüyor ve hafif burun akıntısı var bir arkadaşım hastayken aşı yapmıyorlar dedi doğru mu başına gelen var mı
busrasimay___ seboss35 evet yapılmıyor bana da sormuşlardı herhangi bir rahatsızlığı var mı öksürük vs gibi ona göre aşı yapılması lazım denildi
Zulosumsal seboss35 iki bacaktan yapılıyor canım söylersin öksürüğü olduğunu falan aile hekimine yönlendiriyorlar hasta bebeğe aşı yapmıyorlar çünkü aile hekimi onaylarsa aşı yaparlar
Nsrn1 seboss35 iki bacaktan yapılıyor 4.ay aşıları. 2 farklı aşı oluyor. 2.ayda yaptırdığınız aşılardan karma aşı ve pnömokok aşısının 2.dozları yapılıyor. Koldan yapılan verem aşısı tekrarlanmıyor bu ayda
merkursavascisi_06 İki bacaktan yapılıyo. Hastalık durumuna emin değilim ama bağışıklık zaten zayıfken bi de mikrop vermezler sanırım
seboss35 busrasimay___ ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim bana da bugün arkadaşımla konuşurken arkadaşım söyledi biraz rahatsız arada öksürüyor ve burnu akıyor yarın da aşımız var dedim oda hastayken aşı yapılmıyor dedi ama bilemedim 🤷 peki yaptırmazsak aşı gecikirse sorun olur mu aceba
busrasimay___ seboss35 sağlık ocağına mutlaka gidin durumu izah edin. Bana sağlık ocağında hasta olup olmadığını sormuşlardı. Çünkü aşılarında yan etkisi olduğu için çok rahatsız olur .
Tugbabektas 2 ayda yapılan aşıların tekrarı iki bacak bir kol diye biliyorum öyle söyledi saglık ocagı 10 güne bizde yaptırıcam aşı kartında da 2. Ayla olan anıları yazıyor
Aseldlbs Aynen anneler hastalık varsa burun akıntısı vs yapmıyorlar ama bunu belirtmeniz lazım ebelere bizde bugün 4 ay aşısı olduk
seboss35 Aseldlbs burun akıntısı gündüz vardı biraz şuan yok sadece arada öksürüyor yarın gidince belirteceğim hemşireye Ateş vs oldu mu aşı sonrası?