ebruakca18 Kızlar 4aylık oğlumu sünnet ettirmek istiyoruz ama özeller çok pahalı bildiğiniz İstanbul Anadolu yakasında devlet hastanesi var mı sünnet yapan bu yaş aralığında ki çocuklara geneli sağlık problemlemi olmadığı müddetçe 2yaştan önce yapmıyor
Svdnr ebruakca18 devlette 2 yasindan kucuk bebekleri sunnet yapmiyorlarmis bende ozelden giyat aldim 3 bin tl dedi arti bide 500 muayne parasi dediler bir sonraki kontrolle birlikte hepsi toplam 5 i buluyo bi dogum parasi kadar. Gozum korktu tabi ben ordudayim istanbulda nasil bilmiyorum
Emirin_Annesi10 ebruakca18 devlette ücret ödemeden yaptırdık oğlum 26 aylık. Hatta doktor grç kalmışsınız biz 2 yaş öncesi 6yaş sonrası yapıyoruz dedi. Rica minnet yaptırdık. Nasıl yapmazlar anlam veremiyorum. Bu arada istanbulda değilim yardımcı olamayacağım
atlasco ebruakca18 merhaba biz de 4,5 aylık oğlumu geçen hafta sünnet ettirdik Üsküdar’a özel bir hastanede Hospital Türk, İzzettin bey yaptı orada genel cerrahi doktoru. Devlette kime gittiysen 6 yaştan önce yapmıyoruz dedi Anadolu yakasında.
ebruakca18 atlasco Tuzla devlete gittik biz de 2yaştan önce yapmıyorum dedi çok saçma gerçekten her doktor kırkından sonra yaptırın diyor da devlet neden yapmıyor