tosbikannesiiiiiii Bıktım nerdeyse 2 ay olacak kullanmadığımız bişey kalmadı habire evi temizlemekten çamaşır yıkayıp ütülemwkten canm çıktı. 2 aydır hiç bi yere çıkmadım psikolojim bozuldu ne zaman bitecek bu zıkkım çok yoruldum 7 aylık bebeğimle canımız çıktı resmen
bebekzeynep tosbikannesiiiiiii biz yaklaşık 1 yıl çektik malesef tam bitti diyordum pat yeniden dediğiniz gibi yıka ütüle temzlik derken psikolojim bozuldu bunun üstüne birde evde en beter olan kızımdı bide ona üzülüyordum.. biz Kayseride sahabiye eczanesi diye bi eczane bulduk o eczacınn yaptığı karışımla kurtulduk şükür bide hülya kayhann uçucu yağlarını kullandık devamlı bununla ilgilenen bi eczane bulup o uçucu yağlardan mutlaka kullann içine uyuz için biseyler katıyorlardı giydiğimz kyafete dolaplara yatağa her yere sıkıyordum ben
gizem19_ tosbikannesiiiiiii canım geçmiş olsun kendiniz için xabion yeşil olanı alın bebek içinde xabion pembe olanı deneyin
tosbikannesiiiiiii Elifinilki eczane karışım yazdı karışımı kullanmadığımız günlerde vücuduma sirke sıkıp vücudumda bekletip akşam banyo yapıyorum
tosbikannesiiiiiii bebekzeynep bizede karışım yazdı eczane şimdi ikinci kere uyguladık yarın yıkanacağız yine benimde bebeğimin vücudu çok kötü oldu çok canı yanıyordu onu öyle görünce dayanamıyordum 😟 çok şükür vücudu geçti biraz ama kaşıntı hala bitmedi onda da bendede
bebekzeynep tosbikannesiiiiiii karışım nasıl vazelinli mi yoksa katranli mı canım vazelinli karışım ise yaramıyor doktr ilk bizede onu yazdydı katranli karışımı kendimiz bulduk biz
tosbikannesiiiiiii bebekzeynep vazelin mi katran mi bilmiyorum canm doktor yazdı eczacıya sorduğumuzda içinde çok fazla şey var dedi sadece neler olduğunu söylemedi